Geberitin palkittu Monolith-pesuallasmoduuli kätkee kylpyhuoneen pikkutavarat tyylillä

Päivämäärä: 2.1.2014

Paras tapa kohentaa kylpyhuoneen ilmettä on siistiä turhat pienet tavarat piiloon. Geberitin Monolith-pesuallasmoduuli on vain 10 senttimetrin syvyinen, mutta se kätkee sisälleen tilavat, sivuille avautuvat säilytystilat kylpyhuoneen pikkutavaroille, kuten kosmetiikalle ja hygieniatuotteille. Pohjoismaisen pelkistettyyn tyyliin muotoiltu Monolith-pesuallasmoduuli palkittiin arvostetulla Red Dot -designpalkinnolla vuonna 2012. Monolith-sarjaan kuuluu myös selkeälinjainen wc-moduuli, joka viimeistelee kylpyhuoneen yhtenäisen, modernin ilmeen.

Palkittu Monolith-pesuallasmoduuli – tilaihme säilytykseen

Kylpyhuoneen vanhoille, tilaa vieville kalusteille voi heittää hyvästit, sillä mitoiltaan sirot Geberit Monolith -pesuallas- ja wc-moduulit tarjoavat saniteettitiloihin ilmavuutta ja lisätilaa. Monolith-pesuallasmoduuli tarjoaa pienistä 73 x 114 x 10 senttimetrin mitoistaan huolimatta runsaasti säilytystilaa. Vapaavalintaisesti joko vasemmalle, oikealle tai molemmille puolille avautuvat hyllystöt kätkevät sisälleen kylpyhuoneen pikkutavarat, ja moduulin päällys toimii käytännöllisenä säilytystasona. Pesualtaan viereen voi halutessaan kiinnittää moduulin kanssa yhteensopivan tuplapyyhetangon. Tyylikkäästä Monolith-moduulista on saatavana sekä pesuallas- että seinähanoja varten suunniteltu malli, joka peittää pesualtaan vesilukon lasisen pintansa alle. Huoltotyöt onnistuvat helposti moduulin huoltoaukon kautta. Monolith-pesuallasmoduuli sai puhdaslinjaisesta muotoilustaan kansainvälisesti arvostetun Red Dot -designpalkinnon vuonna 2012.

Monolith-moduuleilla yhtenäinen ilme pesualtaalle ja wc-istuimelle

Monolith-sarjaan kuuluu pesuallasmoduulin lisäksi sekä seinä-wc:lle että lattia-wc:lle sopiva wc:n huuhtelusäiliömoduuli, josta on saatavana sekä 101 senttimetrin että 114 senttimetrin korkuinen malli. Taloudellisen vedenkulutuksensa ansiosta Monolith-wc-moduulille on myönnetty WELL-vesitehokkuusmerkin (Water Efficiency Label) korkein tehokkuusluokka A.

Monolith-saniteettimoduulien etupaneeli on valmistettu karkaistusta turvalasista ja sivupaneelit harjatusta alumiinista. Etupaneelin värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja tummanruskea umbra. Koska keraaminen wc-istuin ja pesuallas sekä altaan hana hankitaan aina erikseen, kylpyhuoneelle voi luoda persoonallisen ilmeen yhdistämällä Monolith-moduuleihin oman maun mukaiset vaihtoehdot. Helposti asennettavat Monolith-saniteettimoduulit soveltuvat paitsi uudiskohteisiin myös erityisesti remonttikohteisiin, sillä ne voidaan liittää vanhoihin vesi- ja viemäriliitäntöihin ilman rakenteellisia muutoksia, kuten piikkausta ja laatoitusta. Siksi kylpyhuoneen saneeraus onnistuu kustannustehokkaasti ja nopeasti, jopa muutamassa tunnissa.

Kolme vinkkiä, joilla kylpyhuoneeseen saa helposti lisätilaa ja ilmavuutta:

1) Kiinnitä säilytyshyllyjä ylös katonrajaan. Näin poistat ylimääräiset tavarat katseen korkeudelta.
2) Hyödynnä peilejä luodaksesi tilan tuntua.
3) Valitse kapeita, pienikokoisia kylpyhuonekalusteita, jotka vievät vain vähän lattiatilaa.

Tuotetiedot:
Monolith-pesuallasmoduuli, laatikostot molemmilla puolilla, korkeus 114 cm
Monolith-wc-moduuli, korkeus 114 cm
Monolith-wc-moduuli, korkeus 101 cm

Lisätietoja:
Geberit Oy, Kati Laakso
puh. (09) 867 8450 kati.laakso(at)geberit.com
www.geberit.fi

Kuluttajatiedustelut: Geberit Oy, puh. (09) 867 8450

Jälleenmyynti: Hyvin varustellut LVI- ja kylpyhuoneliikkeet

Referenssihankkeet Geberit Oy

Tampereen Tornihotelli

Tampereen Tornihotelli

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

Syyskuussa käyttöön otettu Tampereen Tornihotelli on mittava yhdistelmä ko...

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Laajennus | Helsinki | 8,30 milj €

Helsingin Östersundomissa sijaitseva Sakarinmäen koulukeskus saa uuteen laaj...

Porin lasten- ja naistentalo

Porin lasten- ja naistentalo

Uudisrakennus | Pori | 21-27 milj €

Satakunnan sairaanhoitopiiri rakennuttaa keskussairaalan alueelle uuden la...

Sokos Hotel Villa

Sokos Hotel Villa

Korjaus | Tampere | 4-5 milj. EUR

Tampereen Tullintorilla sijaitseva Sokos Hotel Villa toimii entisessä viljama...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän