Forbon uusilla Marmoleum Modular -linoleumilaatoilla luot yksilölliset ja trendikkäät lattiat

Päivämäärä: 28.2.2018

Forbo lanseeraa uuden Marmoleum Modular -linoleumilaattamalliston, joiden avulla luot yksilölliset ja tyylikkäät lattiat. Marmoleum Modular -lankut ja -laatat ilmentävät puun, betonin, kiven, marmorin ja eri tehostevärien visuaalisuutta. Kuoseja on saatavana neljässä eri koossa ja 51 eri värissä, joita voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa ja yhdistellä toistensa kanssa, lopputuloksena on aina kaunis lattia.

Marmoleum Modular koostuu kuudesta mallistosta, Lines, Textura, Slate, Shade, Marbled ja Colour.

Marmoleum Modular Lines -malliston viivakuoseilla luot kauniit ja luonnonmukaiset lattiat. Textura-mallistoon on vuorostaan lisätty kohokuviointi, mikä tekee lattioista elävän näköiset. Marmoleum Modular Slate on uusi luonnollinen kohokuvioitu kivikuosi, joka antaa vaikuttavan kolmiuloitteisen vaikutelman. Kuosissa yhdistyy kiven ajaton estetiikka sekä linoleumin puhtaus. Shade-mallisto sisältää harmaan ja beigen sävyjä, joilla voit luoda kauniin yhtenäisen ilmeen. Marbled marmoroitu kuosi on ajaton ja tyylikäs, joka myös piilottaa hyvin likaa. Colour-malliston värejä voidaan käyttää huomion herättäjänä tai yhdistellä muiden kuosien kanssa ainutlaatuiseksi lattiadesigniksi. 

Ympäristöystävälliset ja luonnolliset linoleumilaatat valmistetaan uusiutuvista luonnonmateriaaleista, ne ovat PVC-vapaita eivätkä sisällä ftalaatteja tai muita pehmentimiä. Marmoleum Modular -laatat ovat mittatarkkoja ja kestävät kovaa kulutusta. Marmoleum-lattioissa on Tophshield2, kaksikerroksinen vesipohjainen pintakäsittely, joka estää naarmuuntumista, likaantumista ja takaa helpon puhdistettavuuden ja lattian ulkonäön säilymisen ajan kuluessa.

Marmoleum Modular antaa mahdollisuuden luoda oman makusi mukainen lattia. Mallisto kutsuu yhdistelemään laattojen muotoja, kokoja ja värejä valintasi mukaisesti. Näin voit luoda aivan uudenlaisen ja ainutlaatuisen lattiadesignin!

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän