Forbon uudelle Marmoleum Striato -mallistolle myönnetty iF DESIGN AWARD 2016

Päivämäärä: 18.4.2016

Uusi, nykyaikaisista viivakuoseista koostuva Marmoleum Striato -linoleumimallisto on saanut iF DESIGN AWARD 2016 -palkinnon.

Marmoleum Striato on osa Forbo Flooringin linoleumilattiapäällysteiden päävalikoimaa. Malliston 1950-luvun klassinen lattiadesign on siirretty nykyaikaiseen, luonnonmukaiseen lattiapäällysteeseen. Yksittäisten värisävyjen hienostunut soinnutus luo sävyjen ja runsauden maailman, joka syntyy luonnostaan linoleumin tuotantoprosessissa.

Marmoleum Striato -mallisto koostuu kolmesta osasta: Colour, Original ja Textura. Colour -valikoima tarjoaa mahdollisuuden käyttää selkeitä kuoseja värikylläisissä lattiaratkaisuissa, esimerkiksi kouluissa. Striato Original koostuu vuorostaan neutraaleista kuoseista, joiden sävyt ovat lämpimät ja värit trendikkään harmahtavat vaaleasta tummaan. Korostusväri luo kontrasteja viivakuviointiin, jolle löytyy aina yhteensopiva väri malliston monista muista väreistä. Striato Textura on kohokuvioitu viivakuosimallisto, joka saa lattiat elämään. Saatavana on kaksi abstraktia kohokuviokuosia; Flow, joka on selväpiirteisempi ja abstraktimpi sekä Driftwood, jonka ilme on rauhallinen ja harmoninen. Kohokuvioisissa pintarakenteissa on käytetty niihin soveltuvia kuoseja ja luotu siten huippumoderni lattiapäällyste.

Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään

Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat pellavakasvin siemenestä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan. Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. pohjoismainen Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän