Forbon Marmoleum Solid -linoleumimallisto

Päivämäärä: 7.4.2017

on saanut Reddot Design Award sekä iF Design Award -palkinnon

Forbo esittelee ylpeänä uudistetun Marmoleum Solid -linoleumimalliston, jossa houkuttelevat nykyaikaiset lattiakuosit yhdistyvät ylivertaiseen monipuolisuuteen ja innovaatioihin. Marmoleum Solid koostuu viidestä erilaisesta linoleumikuosista; Cocoa, Slate, Concrete, Walton ja Piano, jotka antavat perustan puhdaslinjaisten tilojen luomiselle. Solid on suunniteltu sulautumaan kauniisti muihin materiaaleihin ja sisustustyyleihin. Kaikki värit on kehitetty huolellisesti globaalin trenditutkimuksen pohjalta ja sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Uusi Marmoleum Cocoa -mallisto, johon on lisätty luonnollista kaakaopavun kuorta, on saanut Reddot Design Award 2017 sekä iF Design Award 2017 -palkinnon. Uusi Marmoleum Cocoa tukee kestävän designin periaatettamme ja on aivan uusi lisä mallistoomme. Lisäämällä kaakaonkuorta, joka on paikallisen hollantilaisen kaakaotuotannon ylijäämätuote, perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet rakenteellisen ja esteettisen innovaation. Tuloksena on uusi ja jännittävä pintakuvio, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen. Kaakaon myötä syntyy elävä raerakenne, joka on raikas, moderni ja Marmoleumille uskollinen.

Samaan aikaan myös Marmoleum Solid -mallistoon kuuluva innovatiivinen Marmoleum Slate -kuosi, luonnonläheinen kohokuvioitu linoleumi viidessä aidonnäköisessä kivikuosissa, on saanut erillisen Reddot Design Award 2017 -palkinnon. Marmoleum Slate esittelee ainutlaatuisen kohokuvioidun pinnan, jossa yhdistyy kiven ajaton estetiikka ja linoleumin puhtaus. Slaten ulkoasu on hienostunut ja viimeistelty; se leikittelee valon kanssa ja herättää huoneesi eloon. Kohokuviointi parantaa myös lattian liukastumisenesto-ominaisuuksia (R10).

Marmoleum Concreten marmorikuvio erottuu klassisesta Marmoleum-lattiapäällysteestä hienovaraisella kivikuvioinnillaan. Värivalikoima on neutraali lämpimine sävyineen ja viileine nykyaikaisine betonikuoseineen, nyt laajennettuna kuudella kirkkaalla tehostevärillä.

Marmoleum Waltonin yhtenäinen identiteetti, sileä pinta ja minimalistinen, vaatimaton olemus tekevät siitä todellisen ja aidon linoleumilattiapäällysteiden edustajan.

Marmoleum Piano antaa elegantin yksivärisen vaikutelman mutta näyttää silti siistiltä pitkään kuviointinsa ansiosta. Piano-kuosi on täydellinen ratkaisu heille, jotka rakastavat Walton-sarjamme minimalistista ja pelkistettyä estetiikkaa, mutta tarvitsevat likaa piilottavia ominaisuuksia.

Marmoleum Solid -mallistolla voidaan luoda mieleenpainuva ensivaikutelma ja se edesauttaa yhtenäisen ja toiminnallisen ympäristön luomisessa. Marmoleum on luonnonmateriaali, jolla on vahva perinne mutta joka elää ajan hengessä. Marmoleumin valmistusaineista 94-98 % on luonnollisia raaka-aineita. Kierrätettyä materiaalia on 43 %, tuote ei sisällä ftalaatteja tai pehmentimiä, ja sen tuotanto on CO2-neutraalia. Tehtaidemme prosesseissa käytetään vihreää energiaa ja Marmoleum on sellaisenaan kestävän kehityksen mukaista. Suuri osa sen raaka-aineista on nopeasti uusiutuvia ja käyttöiän päätyttyä Marmoleum on luonnossa biohajoavaa.

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän