Forbo lanseeraa uuden innovatiivisen Sphera Nordstar -malliston: tyylikäs Energetic

Päivämäärä: 3.3.2017

Kesällä 2016 Forbo Flooring Systems avasi aivan uuden homogeenisen vinyylin tuotantolaitoksen Alankomaiden Coevordeniin. Vaikka Forbo on jo vuosien ajan tarjonnut homogeenista vinyyliä valikoimassaan, uusi tuotantolaitos tuo aivan uusia mahdollisuuksia. Kehittäessään Spheraa, uutta homogeenisen vinyylin tuotevalikoimaa, Forbo Flooring Systems on hyödyntänyt uusinta teknologiaa ja kehittänyt kolme yksilöllistä mallistoa, jotka tarjoavat ylivertaiset toiminnalliset ominaisuudet ja kestävän kehityksen profiilin. Spheran tuotanto tapahtuu nollajäteympäristössä, uusiutuvaa energiaa ja uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Forbon design-tiimin suunnittelema Sphera Nordstar -valikoima koostuu kolmesta eri mallistosta, joilla kullakin on oma selkeä designsuunta ja käyttötarkoitus. Aikaisemmin lanseerattu Element-mallisto tarjoaa 62 harmonista ja nykyaikaista väriä. Nyt lanseerattava Sphera Nordstar Energetic -mallisto sisältää 41 yksiväristä väriä sekä 11 yhteensopivaa väriä, joissa on mukana eloisuutta tuovia aksenttivärilastuja. Sphera Nordstar Energetic rikkoo muotoilun rajoja ja saa homogeenisen vinyylin näyttämään erilaiselta. Energetic tarjoaa monitahoisen väripaletin ja sen läpinäkyvät rakeet luovat syvyysvaikutelman, jotka parantavat lianpiilotusominaisuuksia. Sphera Nordstar Energetic soveltuu erinomaisesti yhteen kahden muun Sphera Nordstar -malliston kanssa sekä myös Forbon muiden lattiapäällysteiden kanssa.

Sphera Nordstar lattiapäällysteellä luot ilmettä ja tyyliä eri kohteisiin. Se soveltuu niin vaativiin terveydenhuollon vaatimuksiin kuin moderneihin toimisto- tai koulukohteisiin, joissa vaaditaan joustavuutta ja värikkyyttä.

Sphera Nordstar on erittäin hyvin mittansa pitävä, sillä on erittäin alhaiset päästöt ja se on 100 % ftalaatiton. Ainutlaatuisen valmistusprosessin ansiosta Sphera on helppo asentaa, helppo puhdistaa ja helppo ylläpitää. SMART-pintakäsittely varmistaa erinomaisen vastustuskyvyn kemikaaleja, naarmuuntumista ja tahroja vastaan.

Sphera Nordstar on suunnannäyttäjä designissa, teknologiasta ja suorituskyvystä puhuttaessa.

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän