Forbo lanseeraa uuden Eternal-julkitilamuovimalliston

Päivämäärä: 8.6.2015

Uusi Eternal-mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia luonnonmateriaaleja, värejä ja ainutlaatuisia digitaalisesti painettuja kuoseja. Eternal-vinyylilattiapäällysteet kestävät kovaa kulutusta ja ne soveltuvat erinomaisesti terveydenhoito-, hoivakoti- sekä koulu-, toimisto-, myymälä-, hotelli- ja ravintolatiloihin. Kaikki Eternal-tuotteet on valmistettu ftalaatittomalla tekniikalla tiukimpien ympäristöstandardien mukaisesti.

Kaikki Eternal-kuosit ovat Forbon omien huippusuunnittelijoiden luomia alkuperäismalleja. He tulkitsevat uusimmat trendit klassisiksi, nykyaikaisiksi, moderneiksi ja edistyksellisiksi lattiapäällystekuoseiksi, joita on vaikea erottaa alkuperäisistä malleistaan. Eternal koostuu kolmesta mallistosta:

Eternal Colour tarjoaa inspiroivan valikoiman värejä ja designia. Valittavanasi on laaja värivalikoima aina puhtaan valkoisesta väristä sateenkaaren eri väreihin. Mallisto sisältää 20 nykyaikaista ja pehmeää väriä, joissa on hienostunut kimallus kulutuspinnassa. Tämän lisäksi mallisto sisältää 6 digitaalisesti painettua Magnified Nature-kuosia sekä Rainbow-kuosin, joilla voit tuoda luonnon sisätiloihin ja luoda vaikuttavan ympäristön eri tiloihin. Eternal-päämalliston digitaalipainokuosien lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä lattiakuoseja, jotka mahdollistavat täysin yksilöllisen lattian luomisen.

Eternal Material-mallisto koostuu moderneista tekstiili- metalli- ja kivikuoseista, joilla luot pehmeän ja tyylikkään ilmeen.

Eternal Wood-mallisto sisältää laajan valikoiman aidonnäköisiä puukuoseja eri lankkukoissa. Uutta mallistossa on Patchwood-kuosi, jolla luot kauniit nykyaikaiset vintage-tyyliset lattiat.

Suurimmassa osassa kuoseistamme käytämme hyväksi todettua PUR Pearl-pinnoitetekniikkaa. Edistyksellinen levitysmenetelmä varmistaa, että pinnoitetta on yhtä paksulti kohokuvioinnin huippu- ja syväkohdissa. Näin saavutetaan pinta, joka ei kerää likaa sekä yhdenmukainen laatu ja kiilto, joka varmistaa alhaiset kunnossapitokustannukset.

Mallistossa on 8 uutuutta, joissa on käytetty erityistä kohokuvioitua PUR Wood Pearl-pinnoitetta. Se tarjoaa parhaan suorituskyvyn puukuoseille ja antaa pinnalle helmiäiskiiltoa. Himmeä kohokuvioitu pintakerros varmistaa parhaan suojan kemikaaleja ja kulumista vastaan.

Tutustu mallistoon: www.forbo-flooring.fi

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän