Forbo esittelee uuden Marmoleum Click -malliston

Päivämäärä: 20.5.2016

Forbo esittelee uuden Marmoleum Click -malliston

Forbon uusi Marmoleum Click -linoleumilaattamallisto tarjoaa uusia värejä, kuoseja sekä uuden lankkukoon. Uusien design-ominaisuuksien lisäksi Marmoleum Click -mallistossa esitellään uusi patentoitu 5G-lukkoponttijärjestelmä, joka tekee asennuksesta entistä helpomman.

Ekologinen designlattia

Marmoleum Click on valmistettu luonnonmateriaaleista ja sille on myönnetty Joutsenmerkki. Marmoleum Clickin runkona on vettä hylkivä HDF-levy, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja ja 2,5 mm paksu Marmoleum-pintakerros. Marmoleum valmistetaan uusiutuvista materiaaleista, kuten pellavaöljystä, hartsista, puujauhosta ja juutista. Lisäksi se sisältää kalkkikivijauhoa ja väripigmenttejä, joissa ei ole lainkaan ympäristölle haitallisia raskasmetalleja. Linoleumi koostuu 97 % täysin luonnollisista raaka-aineista. Luonnolliset raaka-aineiden ansiosta lattia myös tuntuu ja näyttää luonnolliselta ja kestää hyvännäköisenä pitkään.

Helppo asentaa ja hoitaa

Uuden Välinge 5G -lukitusjärjestelmän ansiosta Marmoleum Click on entistä helpompi ja nopeampi asentaa. Asennukseen ei tarvita liimaa vaan laatat kiinnitetään yhteen klikkaamalla laatta kerrallaan, jonka jälkeen lattia on heti käyttövalmis! Marmoleum Clickin pinta on käsitelty ainutlaatuisella Topshield2 -pinnoitteella, jonka ansiosta lattia on erittäin kestävä ja helppohoitoinen.

Parannetut käyttöominaisuudet

Marmoleum Clickin käyttöluokitus on parantunut (luokka 33) ja mallisto sopii nyt myös erinomaisesti pienempiin toimistoihin ja myymälöihin. Mallistossa on myös 17 dB:n askeläänen vaimennus, joka vaimentaa tehokkaasti melutasoa.

Monimuotoisuutta sisustukseen

Marmoleum Click -mallistoa on saatavana 23 eri värissä, rauhoittavan neutraaleista eloisan rohkeisiin väreihin, joilla voit luoda kutsuvat ja persoonalliset tilat, jotka sopivat kotiisi ja elämäntyyliisi. Tämän lisäksi lattiaa on saatavana kolmessa koossa: 90 x 30 cm, 60 x30 cm sekä 30 x 30 cm. Malliston värit ja koot ovat yhdisteltävissä tarjoten rajattoman määrän yhdistelymahdollisuuksia.

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän