FläktGroup elinkaaripalvelut

FläktGroup elinkaaripalvelut

Sisäilmaosaajat tukenasi koko ilmanvaihtojärjestelmän elinkaaren ajan.

KÄYTTÖÖNOTTOPALVELU

Asiantunteva elinkaaripalvelutiimi varmistaa laitteiston ja käyttöönoton optimihyötysuhteella: Asennuksen oikeellisuus, käyttöönotto suunnitelluilla parametreilla, laitteiston suunnitelman mukainen toiminta, toiminnan ja energiatehokkuuden optimointi.

VARAOSAPALVELU

Alkuperäiset ja laitteisiin sopivat laadukkaat varaosat, kriittiset varaosat saatavilla nopeasti.

TAKUUAJAN PALVELU

Sisältää perushuoltokohteiden lisäksi tarkastuksen ja tarvittaessa toiminnan optimoinnin. Jopa 3 vuoden takuun pidennys eliminoi yllätykset ylläpitokustannuksissa ja hallinnoinnissa.

MODERNISOINTI

Saneerauksissa moderneilla ja tehokkailla ilmanvaihtojärjestelmillä alennetaan elinkaarikuluja. Vanhan laitteiston päivitys turvaa käyttöasteen ja alentaa käyttö- ja huoltokuluja.

HUOLTO JA TUKI

Huoltopalvelu kattaa palvelut puhelintuesta huoltokäynteihin. Tekninen tuki on nopeasti saatavilla. Ymmärrys laitteiston kokonaistilasta auttaa ratkomaan vikatilanteet ja ennaltaehkäisemään tulevia tilanteita.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...