FINNTURVA-vaate- ja lokerokaapit urheilusaleille, myymälöihin ja kouluihin

Päivämäärä: 7.9.2012

Valikoimastamme löytyy erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia vaate- ja lokerokaappeja. FINNTURVA-kaapin ovat valinneet lukuisat uimahallit, koulut, kuntosalit ja päiväkodit. Kaikki kaappimme ovat laadukkaita ja testatusti turvallisia. Vaate- ja lokerokaapit täyttävät turvastandardin SFS 5340 vaatimukset. Kaappeja on saatavilla useissa väreissä ja erikokoisina. Tuotteillamme on kahden vuoden takuu. Z-kaapit
Z-kaappi on tilaa säästävä, tehokas säilytysratkaisu silloin, kun rajoitettuun tilaan pitää saada mahtumaan kaapit mahdollisimman monelle käyttäjälle. Z-kaappi on toimiva ratkaisu esimerkiksi urheiluhalleissa sekä yritysten sosiaalitiloissa.

Lokero- ja oppilaskaapit
FINNTURVA-lokero- ja -oppilaskaapit soveltuvat kouluihin, myymälöihin ja muihin paikkoihin, joissa tarvitaan lyhytaikaista turvallista säilytystä. Lokeroita on erikokoisia ja värisiä, ja niistä voi rakentaa mieleisensä kokonaisuuden.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri Teidän tiloihinne sopivan kaappiratkaisun!

Lisätietoja:
Finnturva Oy puh. 010 3210 210

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella!

Kotisivut:
http://www.intermarketing.fi
http://www.finnturva.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän