Eristetty MDF-moduuli siistiin ja nopeaan asennukseen huoneistoissa

Päivämäärä: 5.12.2018

Pipe-Modul Oy:n uusi eristetty MDF-moduuli nopeuttaa ja helpottaa pinta-asennuksia huoneistoissa. Se koostuu teräksisestä pohjaosasta ja avattavasta MDF-kannesta. Moduuli sisältää valmiiksi eristeet, putkikannakkeet ja nippusidekannakkeet johdoille. Asennustyö kohteessa sujuu nopeasti ja samalla syntyy kustannussäästöjä.

Eristetty MDF-moduuli sopii erityisesti rivitaloihin ja kerrostalojen huoneistoihin. Sen voi tilata vakiomittaisena tai kohteen tarpeiden mukaisilla mitoilla. Moduulin tehdasmaalatun kannen voi tapetoida tai maalata uudelleen huoneistoon sopivaksi. Maalarinvalkoisen lisäksi moduuli on saatavana eri väreissä.

Eristetty MDF-moduuli täydentää pipemodul®-moduulien sarjaa, joilla toteutetaan kätevästi talotekniikan asennukset saneeraus- ja uudiskohteissa. Pipemodul®-moduulit ovat kattavasti testattuja ja korkealaatuisia tuotteita. Palosuojatuotteille on tehty Eurooppalainen tekninen arviointi (ETA) ja ne CE-merkitään lähitulevaisuudessa.

Referenssihankkeet Pipe-Modul Oy

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsinki

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66:n putkiremontti piti miettiä uusiksi, kun kust...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän