Entistä toimivampi ruoankuljetusvaunu

Päivämäärä: 2.7.2020

Hallins-merkin Temptainer Premium:in tärkein ominaisuus on luoda parhaat olosuhteet, jotta ruoka säilyy maukkaana ja oikean lämpöisenä aina keittiöstä pöytään saakka.

Vaunun rakenne on 100 % ruostumatonta terästä ilman alumiinia tai lasikuitua. Lämmitys- ja jäähdytysyksiköt sijaitsevat vaunun takaosassa, jonka ansiosta ilmankierto ja lämpötila ovat optimaalisia sekä laitteen huolto ja ylläpito helppoa. Vaunussa on tasainen hygieeninen ylätaso ja ovessa erinomainen tiiviste.

Suuret kuulalaakeroidut pyörät helpottavat ohjaamista.

Täysin uudenlaisilla ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla varustellut Temptainer Premium ruonkuljetusvaunut sisältävät vakiona myös seuraavat ominaisuudet:

  • pystysuorat ohjauskahvat
  • digitaalinen säädin kosketusnäytöllä
  • uusi entistä ergonomisempi ovenkahva

Lisävarusteena on saatavilla digitaalinen bluetooth-säädin, lukittava ovi, keskusjarru, 200 mm pyörät (vakiokoko 160 mm) sekä vetojärjestelmä. Vaunun kuoren saa myös eri väreissä.

Ole yhteydessä, niin lähetämme tarjouksen!


Kopal Keittiöt Oy toimittaa keittiölaitteet suurkeittiöihin ja ravintoloihin kautta maan. Tuotevalikoimastamme löydät kaikki nykyaikaisessa ammattikeittiössä tarvittavat laitteet ruoan esikäsittelyyn, valmistukseen, säilytykseen ja jakeluun sekä astianpesuun. Laitetoimituksen jälkeen kokonaisvaltainen palvelumme kattaa huollon, korjauspalvelut ja varaosat.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän