Enemmän vaihtoehtoja Forbon Allura designvinyylilaatoilla

Päivämäärä: 15.2.2017

Forbo lanseeraa uuden Allura-malliston, jonka inspiroiva valikoima tarjoaa yli 100 kuosia monessa eri laatta- ja lankkukoossa. Monipuoliset Allura designvinyylilaatat soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet sillä suosituimmat 34 kuosia löytyvät Allura päämallistosta, Allura Flex sekä Allura Click -mallistoista, jolloin voit vapaasti valita haluatko liimattavan, tarraliimattavan tai yhteen klikattavan vaihtoehdon. Tämä tekee Allurasta ainutlaatuisen designvinyylilaattamalliston.

Allura tarjoaa erinomaista realismia, sillä laatat heijastavat luonnollisten esikuviensa tyyliä ja muotoa. Mallistossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian esteettisyys sekä kestävän designvinyylilaatan edut: lämmin jalan alla, äänenvaimennus, helppo asennus ja hoito.

Allura-mallisto koostuu kolmesta ainutlaatuisesta valikoimasta:

Allura Wood - Luonnonmukaisilta näyttävät lattiat, joiden yhdessäkään lankussa ei toistu sama kuviointi. Forbon puukuoseissa ammattitaito muuntuu lämpimäksi, aidonoloiseksi lattiamallistoksi aina hienovaraisista ilmaisuvoimaisiin värisävyihin ja moderneihin puukuoseihin saakka. Mallistossa uutuutena upea vinolankku sekä sekä myös vaikuttava XXL-lankkukoko.

Allura Stone - Tunne luonnonkiven ylellisyys jalkojesi alla. Allura Stonen kuosit vaihtelevat betonilattian, teräksen ja marmorin eri vivahteissa. Ne näyttävät aidolta kivi- tai keraamiselta lattialta mutta tuntuvat miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla. Kuosiemme rauhalliset sävyt ja hienostunut vivahteiden vaihtelu avaavat mahdollisuuksia kaikentyyppisissä tiloissa.

Allura Abstract - Kiehtovat abstraktit kuosit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ilmaista lattialla tiettyä asiaa, tai alueisiin, joiden on erotuttava muista. Yhteensopivat yksiväriset sekä viivakuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään.

Euroopassa suunnitellut ja valmistetut Allura designvinyylilaatat hyödyntävät kehittynyttä tuotantotekniikkaa parhaan mittapysyvyyden takaamiseksi siten, että lattian ulkoasu pysyy yhtä saumattomana kuin asennuspäivänä. Ainutlaatuinen pintakäsittely suojaa lattiaa ja säilyttää lattian hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

Allura on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti. Allura on täysin ftalaatiton materiaali, joka sisältää kierrätysraaka-ainetta. Sen tuotannossa käytetään vihreää energiaa tehokkaissa tuotantoympäristöissä, jotka mahdollistavat 100 % kierrätettävyyden.

Allura on designvinyylilaattojen ykkösvalinta: tutustu ja katso itse, mitä Allura voi tarjota sinulle ja inspiroidu sen rajattomista mahdollisuuksista.

www.forbo-flooring.fi

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän