Ehkäise rakennevauriot jo ennalta…

Päivämäärä: 21.9.2018

Märkätilaa rakennettaessa on hyvä ennakoida mahdolliset riskikohdat myös tulevia kunnostustöitä silmällä pitäen. Rajakohtien silikonisaumaukset joudutaan uusimaan märkätilan käyttöiän aikana ja vanhan silikonin poistamisessa on aina riski vaurioittaa alla olevaa vedeneristystä.

ARDEX on tuonut ensimmäisenä markkinoille tarrakiinnitteisen ARDEX SK 4 PROTECT -nauhan, joka suojaa vedeneristystä silikonia uusittaessa ja estää silikonin 3-pistetartunnan. Ainutlaatuinen pussimainen rakenne päästää myös veden virtaamaan esteettömästi vedeneristeen päällä. Näin vältytään silikonin aiheuttamalta mahdolliselta veden patoutumiselta.

Erityisen ohut nauha on joustava ja helppo käsitellä sekä alkalin kestävä. Suojanauhaa voidaan käyttää kaikkien ARDEX-vedeneristeiden ja kiinnityslaastien kanssa.

Tutustu tuotteeseen ARDEX SK 4 PROTECT tästä


Olemme mukana Finnbuildissa. Tervetuloa osastollemme 6h2!

ARDEX on yksi maailman johtavista vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien valmistajista. Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tutkimuksella ja tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi