Ecocap vedetön pisuaari

Päivämäärä: 19.1.2017

Ympäristöystävällinen ja tyylikäs ratkaisu, joka ei kuluta vettä eikä sähköä. Mikrobipohjaisen filtteröinnin ansiosta pisuaari on hygieeninen ja hajuton.

Ecocap soveltuu kaikkiin julkisiin saniteettitiloihin. Perinteiset vettä kuluttavat pisuaarit voidaan korvata helposti ja nopeasti ympäristöystävällisillä vedettömillä Ecocap pisuaareilla. Vedettömät pisuaarimme ovat myös edullisempia hankkia ja ylläpitää kuin perinteiset vesipisuaarit.

Ecocap:n hygieenisyys, hajuttomuus ja ekologisuus perustuvat mikrobipohjaiseen reaktioon jossa hyvät ja luonnonmukaiset bakteerikannat (löytyy mm. maitotuotteista) hajottavat ja näin neutralisoivat ureassa esiintyvät bakteerit. Nämä aiheuttavat hajuhaittoja ja keräävät kuona-aineita viemärin seinämille.

Noin kolme litraa vettä päivittäisen siivouksen yhteydessä riittää pitämään hyvät bakteerit työssään. Eli kuin pisteenä i:n päälle bakteerit puhdistavat viemäriverkkoa syömällä sen reunoille kertynyttä virtsakiveä >> ei viemäritukoksia. Ecocap on 100% biologinen ja koostumukseltaan luonnossa hajoava tuote noudattaen ISO14000/14001 standardeja.

Lisää tuotteesta Ecocap vedetön pisuaari

Ecocap vedetön pisuaari

Ympäristöystävällinen ratkaisu joka säästää vettä ja tarvitsee ja 0 kWh sähköä. Mikrobipohjaisen hajulukkotekniikan ansiosta Ecocap vedetön urinaali on kuitenkin täysin hajuton.

Vedetön pisuaari on taloudellinen

Talousveden käytöstä aiheutuvat kulut jäävät kokonaisuudessaan pois. Ecocap vedetön pisuaari -ratkaisu on myös investointivapaa, jossa olemassa oleva vesipisuaari päivitetään vedettömäksi. Ei siis vaadi erillisiä kalustekustannuksia. Tällä tavalla vanha vesikäyttöinen urinaali päivitetään nykyaikaiseksi vedetön urinaali -malliksi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Ecocap vedetön pisuaari

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän