Eclisse Pocket Door -liukuovet

Päivämäärä: 24.4.2015

Eclisse Pocket Door -liukuovet avaavat uusia mahdollisuuksia kodin sisätilojen suunnitteluun. Seinän sisään liukuvat väliovet ovat moderni ja tyylikäs ratkaisu. Ne säästävät tilaa, tarjoavat vapautta sisustamiseen sekä edistävät esteettömyyttä.

Käytännölliset seinän sisälle liukuvat ovet ovat avattuina huomaamattomat. Tiloille ne antavat avaruuden tuntua sekä konkreettisesti lisää käyttötilaa. Arviomme mukaan esimerkiksi 100 m2 -kokoisessa asunnossa voidaan säästää jopa 8 m2 tilaa käyttämällä Pocket Door -liukuovia perinteisten saranallisten ovien sijaan.

Pocket Door -kehys rakennetaan osaksi väliseinärunkoa., jolloin liukuovet liukuvat avattaessa piiloon seinän sisälle. Tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sovelluksia. Yksittäisten ovien lisäksi mahdollisia toteutustapoja ovat mm. pariliukuovet, listattomat oviaukot sekä teleskooppiovet.

Kun väliovien avaamiselle ja sulkemiselle ei tarvitse varata käyttötilaa, voidaan kodin kaikkia seinä- ja lattia-aloja hyödyntää sisustamisessa entistä kokonaisvaltaisemmin. Suljettuna ovi on modernin tyylikäs. Niin sileät ja kuvioidutkin ovilehdet ovat maalattavissa millä tahansa Symphony- tai RAL-värikartan sävyllä.

ECLISSE POCKET DOOR -KOKONAISUUS SISÄLTÄÄ

  • Pocket Door -kehyksen
  • Ovilehden
  • Karmipaketin
  • Oven vetimet
  • Käytännöllisiä lisävarusteita

RAJATTOMASTI MAHDOLLISUUKSIA

Eclissen jatkuva yhteystyö arkkitehtien, asentajien ja loppukäyttäjien kanssa on tuonut Pocket Door -kehysvalikoimaan runsaasti erilaisia tuotesovelluksia. Yksittäisten liukuovien lisäksi mahdollisia toteutustapoja ovat mm. pariliukuovet, listattomat oviaukot sekä teleskooppiovet.

KATTAVA TAKUU

Eclissen ratkaisussa Pocket Door -kehys rakennetaan osaksi väliseinärunkoa, jolloin liukuovet liukuvat avattaessa piiloon seinän sisälle. Kehysten huippulaatuiset valmistusmateriaalit ja -osat takaavat tuotteen huolettoman toiminnan vuosiksi eteenpäin. Eclisse myöntääkin kehyksilleen jopa 12 vuoden takuun.

ERITYISIÄ OMINAISUUKSIA - HUOLETONTA KÄYTTÖÄ

Turvalliset ja helposti asennettavat Eclisse Pocket Door -ratkaisut soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Tuotteisiin sopivat 40 mm paksut ovilehdet tai kehyksettömät 10 mm lasiovet. Patentoitu liukukisko on tarvittaessa irrotettavissa ja huollettavissa seinää purkamatta.

Eclisse on valmistanut Pocket Door -liukuovijärjestelmiä vuodesta 1989 lähtien. Turvalliset ja helposti asennettavat ratkaisut soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin.

Jatkuvan teknisen tuotekehityksensä ja tarkan materiaalivalintaprosessinsa myötä Eclisse on noussut alansa suurimmaksi valmistajaksi Euroopassa.

Referenssihankkeet Muotolevy Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Ruusupuisto Jyväskylässä

Ruusupuisto Jyväskylässä

Uudisrakennus | Jyväskylä | 20,00 milj €

Jyväskylän yliopiston käyttöön tulleessa Ruusupuisto-uudisrakennuksessa on ju...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Brondankulma

Brondankulma

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun kulmaan vuonna 1975 valmistunut liike- j...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän