Eclisse Pocket Door - liukuovet

Päivämäärä: 25.8.2014

Ovet piiloon seinän sisälle

Eclisse Pocket Door –liukuovet tuovat uusia mahdollisuuksia tilojen toteuttamiseen. Eclissen ratkaisussa Pocket Door –kehys tulee osaksi väliseinärunkoa ja mahdollistaa ovien liukumisen seinän sisälle. Pocket Door tuotteet sopivat yhtä hyvin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiin.

Valikoima sisältää runsaasti erilaisia sovelluksia. Eclisse tuotteilla on mahdollista tehdä mm. yksittäiset ovet, pariliukuovet, listattomat oviaukot, teleskooppiovet ja monia muita.. Tuotteisiin on saatavilla myös useita nykyaikaisia lisävarusteita. Soft Close toiminnolla ovet sulkeutavat hitaasti ja pehmeästi kun taas Syncro lisävarusteella pariliukuovi toimii samanaikaisesti liikutettaessa ainoastaan toista ovilehteä.

Tuotteissa on monia ominaisuuksia, joita ei löydy vastaavista järjestelmistä. Eclissen tuotteisiin sopii 40 mm paksu ovilehti tai kehyksetön 10 mm lasiovi. Patentoitu liukukisko voidaan irroittaa seinää purkamatta.

Kehys on tehty huippulaatuisista materiaaleista ja osista, jotka takaavat tuotteen huolettoman toiminnan vuosiksi eteenpäin (takuu 12 vuotta). Eclissen liukuovikehyksen asentaminen on helppoa ja se onnistuu vaivattomasti myös ilman aikaisempaa kokemusta.

Referenssihankkeet Muotolevy Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Ruusupuisto Jyväskylässä

Ruusupuisto Jyväskylässä

Uudisrakennus | Jyväskylä | 20,00 milj €

Jyväskylän yliopiston käyttöön tulleessa Ruusupuisto-uudisrakennuksessa on ju...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Brondankulma

Brondankulma

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun kulmaan vuonna 1975 valmistunut liike- j...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän