Eaton esittelee uuden UPS-malliston

Päivämäärä: 25.11.2020

Eaton on julkaissut päivitetyn version markkinoiden johtavasta kolmivaiheisesta häiriöttömän sähkönsyötön järjestelmästä. Uuden Eaton 93PM G2:n modulaarisen ja skaalautuvan rakenteen ansiosta kriittisten tilojen sähköjärjestelmän kapasiteettia voidaan kasvattaa liiketoiminnan mukaisesti. Lisäksi järjestelmä takaa kokoluokkansa pienimmät elinkaarikustannukset. Eatonin Suomen tehtaalla valmistettava 93PM G2 50-360 kVA UPS-laite on saatavilla tammikuussa 2021.

Eaton 93PM G2 UPS-järjestelmän avainsanoja ovat häiriötön sähkönsyöttö, tietoturva ja liiketoiminnan jatkuvuus. HotSync- ja Hot Swap -ominaisuudet maksimoivat sähköjärjestelmän häiriöttömän toiminnan vikatilanteissa. 93PM G2 on suunniteltu vähentämään sähkö- ja kyberturvallisuusriskejä sekä parantamaan käytettävyyttä kaukovalvonnan avulla.

Modulaariset ja skaalattavat UPS-laitteet ovat joustavia, suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita. Asiakas voi valita juuri haluamansa tehoisen laitteen ja kasvattaa sen tehoa asteittain liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Tehon lisääminen on helppoa ja nopeaa käytön aikana lisättävien 50 tai 60 kVA tehomoduulien ansiosta. UPS-laitteen akkukapasiteettia voidaan kasvattaa milloin tahansa lisäakustojen avulla.

93PM-tuotesarja on aina keskittynyt elinkaarikustannusten ja parhaan mahdollisen käytettävyyden yhdistelmään. Toinen sukupolvi perustuu aiempaan 93PM-mallistoon, mutta se on varustettu paremmalla kyberturvallisuudella, käytön aikana vaihdettavilla tehomoduuleilla ja Eatonin EnergyAware-ratkaisulla, jonka avulla voidaan tukea uusiutuvaan energiaan siirtymistä ja ohjata tuloja takaisin liiketoimintaan. Yhdessä nämä uudet ominaisuudet parantavat käytettävyyttä ja alentavat käyttökustannuksia.  


 

Referenssihankkeet Eaton Electric Oy

TAYS R-siipi

TAYS R-siipi

Sisp. korjaus | Tampere | n. 10 milj. €

Tays Keskussairaalan R-kuvantamisessa tutkimme kaikenikäisiä kuvantamistutk...

Suomen Kansallisooppera

Suomen Kansallisooppera

Helsinki

Oopperatalon suunnittelu alkoi jo 1970-luvulla. Rakennustyöt alkoivat Töölönl...

Metsähovin radio-observatorio

Metsähovin radio-observatorio

Kirkkonummi

Metsähovi on Suomen ainoa tähtitieteellinen radio-observatorio. Metsäho...

Heli Subsea

Heli Subsea

Kirjala

Heli Subsea on maailman johtava hätäkoulutukseen tarkoitettujen hätäsimulaa...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje