Christian Berner Oy yhteistyöhön Unifloor Underlay Systemsin kanssa

Päivämäärä: 18.11.2019

Christian Berner vahvistaa asemiaan äänen eristämisen asiantuntemuksen saralla Skandinaviassa. Hollantilainen Unifloor Underlay Systems on maailman johtava yritys kelluvien alusrakenteiden teknologiassa ja tuoteperhe täydentää Christian Bernerin äänen ja tärinäneristämisen tarjoamia ratkaisuja rakennusteollisuudelle. 

Unifloor Underlay Systems on erikoistunut kuiva-asennettaviin lattioihin, akustisiin ratkaisuihin ja fast track -lattiajärjestelmiin. Unifloor Underlay Systems ja Christian Berner -konserni aloittivat yhteistyön lokakuussa 2019. Yhteistyökumppanuus koskee Christian Berner -konsernia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. 

Tuotevalikoima kattaa lähes kaikenlaiset lattiapäällysteet ja -alustat yksinkertaisista kuitulevyistä hyvin edistyksellisiin tasoitelaattapaikkausjärjestelmiin. Jokainen tuote on suunniteltu täydentämään ihanteellisesti tietyntyyppistä lattiapintaa tarjoamalla upean yhdistelmän tukea ja pintalaatua lattian käyttöiän ja ulkonäön optimoimiseksi.

- Unifloor on ollut jo yli 30 vuotta synonyymi korkealle suorituskyvylle ja kustannustehokkaille lattian alusrakenteille. Olemme ylpeitä saadessamme edustaa merkittävää brändiä.  Myös Unifloorin toimintafilosofia tukee mainiosti myös omaamme – asiantuntemus, laatu, ympäristöystävällisyys ja kustannustehokkuus ovat yhteisiä arvojamme, kertoo Christian Berner Oy:n toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Unifloorin tuoteperheen materiaalit sopivat useimmille lattiatyypeille. Äänen eristäminen, tasoitus ja laadukkaat materiaalit ovat avainasemassa Unifloorin tarjoamissa tuotteissa. Tuote tasoittaa lattian nopeammin kuin perinteinen tasoitusmenetelmä, joten lattian asennuksen voi aloittaa saman tien. Tuotteen kuiva-asennus säästää myös mahdollisilta sisätilaongelmilta, koska kostetutta ei jää rakenteisiin. Lisäksi tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppoja asentaa ja sopivat useisiin kohteisiin aina asunnoista toimistorakennuksiin.  

- Unfiloorin tuoteperheestä löytyvät erilaiset lattian alusmateriaalit rakennusteollisuuden kohteisiin päällysmateriaalista riippumatta. Kelluva rakenne vaimentaa ääntä itse tilassa ja ehkäisee myös tilasta kantautuvia ääniä vierekkäisiin tiloihin. Esimerkiksi asuinrakennuksissa ja toimistorakennuksissa Unifloorin alusmateriaalit lisäävät asumis- ja työskentelymukavuutta, kertoo tuotepäällikkö Anton Sutinen.

Jätä yhteydenottopyyntö, tärinätekniikan asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Referenssihankkeet Christian Berner Oy

As Oy Helsingin Sinfonia

As Oy Helsingin Sinfonia

Helsinki

Entiset Sibelius-Akatemian tilat muuttuvat uniikeiksi vuokrakodeiksi paraat...

Vuoreksen kuusikko

Vuoreksen kuusikko

Tampere

Tampereen Vuorekseen rakentuu Kuusikko – kuuden puurunkoisen kerrostalon ko...

Raisio Oyj tuotantolaitos

Raisio Oyj tuotantolaitos

Uudisrakennus | Raisio | 45 milj. €

Raisio on suomalainen ruoka-alan yritys, jonka brändit ovat tuttuja jokaisess...

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän