CEMflex® ja muut vedeneristystuotteet

Päivämäärä: 4.7.2022

Olemme Celsalla laajentaneet tarvikevalikoimaamme järjestelmällisesti. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman kattava valikoima laadukkaita tuotteita betonirakentamiseen. Asiakkaat säästävät rahdeissa ja vaivassa, kun tarvikkeet kulkevat asiakkaalle teräskuormien mukana. Toki myös erilliset tarviketoimitukset toimitetaan nopeasti, sillä meillä kaikki valikoiman tuotteet heti varastossa.

Viimeisempänä olemme päivittäneet vedeneristystuotevalikoimaamme. Uutuus, joka on osoittanut toimivuutensa mm. muissa Pohjoismaissa, on CEMflex® vedeneristyslevy betonivalujen työsaumoihin. Tuotteen edut tulevat esiin asennusvaiheessa, kun tuotetta verrataan muihin metallisiin vedeneristys levyihin ja saumanauhoihin.

  • Tuotteessa ei irti revittäviä suojakalvoja = ei roskaa, ei lisätyötä
  • Tuote ei reagoi sadeveteen = helpompi säilytys työmaalla ennen asennusta
  • Levyjen liitoskohtia ei tarvitse lämmittää = ei tulityötä
  • Tuotetta voi taivuttaa haluttuun muotoon työmaalla = helpottaa asennusta

Metallisissa saumalevyissä ongelmaksi tulee usein suojakalvojen irrotus. Jotta tämä onnistuisi helposti, pitäisi levyn olla keskellä saumaa. Tämä aiheuttaa asentamiseen lisähaastetta. Lisäksi suojakalvoja ei voi irrottaa liian aikaisin. Kalvon irrottaminen esim. raskaan raudoituksen keskeltä on usein erittäin haastavaa. Jos suojakalvo jätetään paikalleen, tuote ei toimi halutulla tavalla. CEMflex® levyssä ei ole tätä ongelmaa. Se voidaan lisäksi asentaa ennen valua tai vielä valun jälkeen tuoreeseen betoniin. 3 cm upotus betoniin riittää takamaan sauman vesitiiveyden.

CEMflex® levyn pinnassa on erikoispinnoite, joka reagoi tuoreen betonin kanssa. Levy estää siis veden pääsemisen saumakohdan läpi fyysisesti ja betonin kanssa tapahtuvat kiteytymisen avulla.

Tuote on testattu 8 bar:in paineella ja se on myös radontiivis. Sillä on ETA-hyväksyntä ja tuote on CE-merkitty. Lisäksi tuotteen valmistaja on tehnyt ja tekee jatkuvasti tuotteelle omat testauksensa laadun varmistamiseksi.

Kannattaa käydä myös tutustumassa koko vedeneristystuotevalikoimaamme:
Katso CEMflexin esittely ja asennusvideot!

Kerromme mielellämme lisää:

[email protected]
puh: 0400 811 833


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje