BMI Ormaxin hengittävä Divoroll- aluskate varmistaa katon toimivuuden

Päivämäärä: 5.11.2019

Aluskate on kattorakenteen suoja sadevettä, tuulta, vetoa ja pölyä vastaan. Aluskatteen on kestettävä yhtä kauan kuin varsinaisen vesikatteen – siksi aluskatteen valintaan kannattaa panostaa. Vesihöyryä hyvin läpäisevät, diffuusioavoimet aluskatteet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi pelti- ja tiilikaton alle.

BMI Ormaxin Divoroll-aluskatteet ovat helposti asennettavia ja niillä on erittäin korkeat kulutus- ja vetolujuusominaisuudet ja ne täyttävät läpiastumistestille asetettavat vaatimukset. Divorollit ovat helppoja työstää ja käsitellä. Erittäin pienen kosteusvastuksen omaavina aluskatteina Divorollia voidaan käyttää sekä tuuletetuissa että tiiviissä kattorakenteissa. Divoroll-aluskatteet on testattu toimiviksi myös hyvin alhaisissa lämpötiloissa.

Divoroll-tuoteperheeseen kuuluu aluskatteiden lisäksi pitkäikäiset teipit, joilla saadaan esimerkiksi piipun läpiviennit ja kattoluukkujen läpimenot tiivistettyä laadukkaasti. Flexiroll-teipin hyvän muotoiltavuuden takia se soveltuu jopa pyöreille muodoille. Unoroll-teipin pitokyky ja tarttuvuus mahdollistaa aluskatteiden pitävän korjauksen ja kiinnityksen vaativissa oloissa.

BMI Ormaxin Divoroll sopii kaikentyyppisille katoille, niin uudis- kuin korjausrakentamiseen

  • lämpimät katot
  • kylmät katot
  • katot kiinteällä alustalla

Divoroll-aluskatevalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikille katoille

Divoroll Universal
• Aluskate ilman tarrareunaa. Tuoteluokka AKV1. 150 g/m²

Divoroll Universal 2S
• Aluskate tarrareunalla. Tuoteluokka AKV1. 150 g/m²

Divoroll Top RU
• Aluskate tarrareunalla. Tuoteluokka AKV1. 210 g/m²
• Valikoiman laadukkain aluskate

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän