Biohajoavat Ormax-pesuaineet katon huoltoon

Päivämäärä: 18.4.2017

Katon päätarkoitus on suojata taloa sen koko eliniän ajan. Täyttääkseen tehtävänsä koko käyttöikänsä ajan katto vaatii huoltoa ja puhtaanapitoa. Hyvä hoito ja puhtaanapito pidentävät katon ikää jopa kymmenillä vuosilla.

Ormax Tiilikatot on kehittänyt tehokkaat ja turvalliset tuotteet tiilikaton puhtaanapitoon. Ne kannattaa valita, mikäli katon puhtaanapitoa on laiminlyöty ja katolle on päässyt kertymään kasvustoa, esimerkiksi sammalta ja jäkälää. Käyttämällä valmistajan hyväksymiä aineita voi varmistua tuotteiden soveltuvuudesta katolle. Ne eivät heikennä katon kriittisiä ominaisuuksia, kuten hengittävyyttä. Kattotiilillä on jopa 30 vuoden takuu ja väärien aineiden käytön seurauksena se saattaa raueta.

Ormax Siisti Katto puhdistaa ja antaa katolle pitkäaikaisen suojan kasvillisuutta vastaan. Se on myös helppokäyttöinen – vain levitys esim. matalapaineruiskulla – huuhtelua ei tarvita.

Ormax Tehopesu soveltuu käytettäväksi koko katon tehokäsittelyyn tai vaihtoehtoisesti sillä voi käsitellä paikallisesti paljon kasvillisuutta keränneitä tai likaisia kohtia, kuten savupiipun tai liesituulettimen poistoputken ympäristöä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän