BIM/CAD-symbolit ammattikeittiölaitteista

Päivämäärä: 9.8.2022

Meiltä saat käyttöösi Revit ja CAD-kuvat kaikista ammattikeittiön laitteista

Metokselta löytyy valmiina suunnittelijoiden käyttöön symbolit kaikista ammattikeittiön laitteista CAD- tai Revit-muodoissa. Symbolit sisältävät myös laitteiden tekniset tiedot.

Tuotteiden symbolit löydät Metoksen verkkosivuilta kyseisen tuotteen tiedoista painikkeina. Painaessasi esim. CAD 2D -nappulaa, kysytään käyttäjätunnus ja saat sen jälkeen – tunnuksen annettuasi – ladattua symbolin koneellesi. Sivusto kirjaa sinut automaattisesti ulos, kun lataus on jonkin aikaa käyttämättä.

Annamme kaikki symbolit käyttöösi rekisteröitymistä vastaan. Tästä linkistä löydät lomakkeen ja täyttämällä yhteystietosi lähetämme sinulle sähköpostilla käyttäjätunnuksen.

Jos suunnitelmasi on laaja ja tarvitset useampia symboleja, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää käyttöösi koko symbolikirjaston.

Virtuaalimallit ammattikeittiösuunnittelun työkaluiksi

Metoksen oma keittiösuunnittelu on toiminut pitkään AutoCAD-maailmassa, jolla on tuotettu tasokuvat, 3D-kuvat ja seinäprojektiokuvat. Viime vuosina rinnalle on tullut Revit-järjestelmä, joka tarjoaa samat kuvat, ja sopii erityisen hyvin 3D-suunnitteluun ja siten myös erilaisten virtuaalimallinnusten pohjaksi. Metoksen oma suunnittelupalvelu työstää kuvia molemmilla järjestelmillä, ja myös niiden väliset käännökset onnistuvat sujuvasti.

Virtuaalitekniikkaa hyödynnettäessä asiakas pääsee kävelemään tulevassa keittiössään. Tekniikan yleistyessä virtuaalisuunnittelusta tulee yhä yleisempää ja pelkän ihmettelyn sijaan virtuaalimallilla varmistetaan, että uusi keittiö vastaa käyttäjän tarpeita ja että kaikki on oikein sijoiteltu. Tietyt yksityiskohdat, kuten esimerkiksi käytävien leveydet hahmottuvat virtuaaliesityksissä todella konkreettisesti.

Paperikuvakin pitää kuitenkin pintansa edelleen. Varsinkin työmaalle lähetetään tarvittava määrä asennuskuvia, ihan perinteiseen malliin viikattuna. Paperinen käyttöliittymä on monen mielestä edelleen ylivoimainen esimerkiksi asennuksissa ja muutosten merkkaamisessa, lukemista kun ei verkon takkuilu haittaa.

Metos Uutiset: Metoksen ammattikeittiösuunnittelu yhdistää kokemuksen ja näkemyksen


Lisää tuotteesta Metos suunnittelupalvelu

Metos suunnittelupalvelu

Metos suunnittelupalvelu laatii toimivat ammattikeittiöratkaisut niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Referenssihankkeet Metos Oy Ab

Tampereen Tornihotelli

Tampereen Tornihotelli

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

Syyskuussa käyttöön otettu Tampereen Tornihotelli on mittava yhdistelmä ko...

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekeskus Flamingo

Uudisrakennus | Vantaa | 140,00 MEUR

Las Vegasin ensimmäisestä yökerhosta nimensä lainannut neljän eduskuntatalon ...

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Laajennus | Vantaa | Ei tiedossa

Laajennuksen yhteydessä hotelliin tuli 84 uutta huonetta ja 400 neliötä lis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän