Avain erinomaiseen asiakaskokemukseen – Hotelli Verso

Päivämäärä: 21.3.2017

Hotelli Verso loistaa arvosteluissa mahtavilla asiakasarvosanoilla. Mikä on hotellin salaisuus erinomaiseen asiakaskokemukseen?

Loistava asiakaspalvelu, pienet yksityiskohdat sekä viihtyisät ja siistit tilat muodostavat kokonaisuuden, jolla on helppo erottua hotellien valtavirrasta. Hotellin yrittäjä Ari Pärnänen uskoo, että syynä vieraiden ylistykseen onkin toimiva kokonaisuus. Mutta kokonaisuus toimii vain, jos palvelut toimivat niin kuin pitääkin.

Hotelli Versolla on käytössään mm. Lindströmin matto-, hygienia-, hotellitekstiili- ja työvaatepalvelu. Kaikki palvelut on suunniteltu osaksi hotellin sisustusta ja yhtenäistä ilmettä sekä niillä on tärkeä rooli hotellin arjen toimivuudessa – erityisesti palvelut helpottavat hotellin tilojen ylläpitoa ja edistävät siisteyttä.

  • Mattopalvelun avulla hotellissa on aina puhtaat matot lattioissa sekä yleisissä tiloissa että hotellihuoneissa
  • Sisustukseen sopivia wc-paperi-, käsipyyhe-, ja saippua-annostelijoita on myöskin käytetty hotellin kaikissa tiloissa ja näin varmistuu että vierailla on aina tarpeeksi hygieniatarvikkeita käytettävissään myös hotellihuoneissa
  • Hotellin tarjoilijoilla ja kokeilla on käytössään toimivat työvaatteet, jotka takaavat tyylikään ulkoasun lisäksi ravintolan hygieniatason

Asiakaskohtaisesti suunnitellut ja toteutetut palvelut helpottavat Hotelli Verson arkea ja parantavat merkittävästi hotellivieraiden viihtyvyyttä ja asiakaskokemusta.

Haluatko toimivan, persoonallisen sisustuksen omiin tiloihisi? Lue lisää verkkosivuiltamme!

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän