Avaa uusia mahdollisuuksia

Päivämäärä: 12.5.2016

Avaa uusia mahdollisuuksia

EXOS. Yksi linja

Tulevaisuutta edustava Franke EXOS. julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin. Järjestelmä, joka avaa uusia mahdollisuuksia ja yhdistää toisiinsa erilaisia maailmoja. Varusteiden-, pesualtaiden-, toimivuuden- ja muotoilun maailman. Pyörätuolilähestyttäviin räätälöityihin tiloihin, linjakas, tyylikäs ja ajaton. Sopii erinomaisesti kaikkiin tiloihin.
Yksilöllinen, täydellisesti suunniteltu kokonaisuus.

Franke EXOS.
Täydellisen arkkitehtisuunnittelun ilmentymä.
Korkea laatu on havaittavissa läpi koko tuotelinjan.

EXOS. tarjoaa modulaarista joustavuutta.
Läpi koko tuotelinjan.

Franken EXOS.-varusteet ovat toimivia ja tehokkaita. Vaihdettavat etukannet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja lasista, ja ne yhdistyvät kauniisti ja yksilöllisesti mihin tahansa arkkitehtoniseen ympäristöön. Selkeät linjat, tyylikkäät muodot ja ajaton muotoilu saa aikaan harmoniset mittasuhteet.

Franke EXOS.-pesualtaat
Täydellisesti suunniteltu kokonaisuus.

Franken EXOS.-pesualtaat edustavat ainutlaatuista ja viimeisteltyä suunnittelua. Yhdenmukainen muotoilukieli toistuu EXOS.-pesualtaiden koko tuotelinjassa. Sekä vakiomalleissa että räätälöidyissä ratkaisuissa.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän