Audico mukana Avita Audiovisual Expossa sekä FinnSecissä

Päivämäärä: 23.9.2019

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.-3.10.2019

Audico esittäytyy alansa merkittävimmissä messutapahtumissa, Avita Audiovisual Expossa ja FinnSecissä, Helsingin Messukeskuksessa 2.-3.10.2019. Poikkea osastoillemme 1A21 & 1A29 hallissa 1 sekä 6D9 hallissa 6, ja tutustu laadukkaaseen tuotevalikoimamme, jossa edustuksiemme upeat tuoteuutuudet sekä ajankohtaiset AV-ratkaisumme kohtaavat.


Avita Audiovisual Expo on Suomen audiovisuaalisen alan kohtaamispaikka, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen katsauksen tämän päivän AV-tekniikan ja -palveluiden tarjontaan ja mahdollisuuksiin. Osastoillamme A21 ja A29 voit nähdä ja kuulla AV-alan ajankohtaisimpia ratkaisuja. Valopuolen helmistä mainittakoon muun muassa uuden sukupolven MA-Lighting grandMA3 Light -valopöytä, joka on verraton työjuhta suuren mittakaavan teatteri-, konsertti- ja show-valaisun kaikkiin ohjaustarpeisiin, sekä JB-Lightingin p12 Profile -profiiliheitin, joka on koviin vaatimuksiin vastaava P12-uutuusspotti. AV-puolen nykyiseen interaktiiviseen ja langattomaan tekniikkaan voit tutustua Barco Clicksharen ja NEC InfinityBoard 2.0 avulla.

Audico lanseeraa messuilla, koulutustilassa, Euroopan ensimmäisen L-Acoustics L-ISA-auditorion, jossa äänentoiston tulevaisuutta esitellään uuden L-ISA ”Immersive Hyperreal Sound” -konseptin avulla. Immersiivinen audio on suurimpia mullistuksia äänentoiston alalla vuosikymmeniin. Tämä uusi teknologia mahdollistaa yhtenäisen, kuulijaa ympäröivän äänikuvan koko katsomossa. Tule kokemaan L-ISA Avita Audiovisual Expossa keskiviikkona 2.10.2019 ja torstaina 3.10.2019 klo 10 alkaen. Sessiot järjestetään tasatunnein. Demohuone löytyy Messukeskuksen hallista 1, kahvilan vierestä. Auditorio siirtyy myöhemmin Audicon pääkonttorille Espooseen.

Messuilla voit tulla myös juttelemaan tai kysymään lisää hiljattain lanseeratusta Audico-verkkopalvelun tuotekatalogista, Audico Shopista, jonka kautta voit tutustua koko Audicon tuotevalikoimaan. Tuotekatalogi kokoaa yhteen useiden edustuksiemme valikoituja tuotteita. Rekisteröitymällä yritysasiakkaaksi saat palveluun omat verkkopalvelutunnukset, jotka mahdollistavat mm. AV-ostot verkkokauppatyyliin. Ota siis yhteyttä shop@audico.fi


FinnSec on Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma. Tapahtumassa kohtaavat alan päättäjät ja tekijät sekä yritysten turvallisuudesta vastaavat. Olemme keränneet messuille mukaan uusimmat ja monipuolisimmat 24/7 valvomon hallinta- ja ohjausratkaisut sekä Audicon oman teknologian turvalliset äänievakuointijärjestelmät. Osastollamme voit tutustua muun muassa palkittuun Barco UniSee -videoseinäratkaisuun, joka on ainutlaatuinen kokemus tarkkaan tilannekuvaan. Messuilla voit tutustua myös Barco Transform N -videoprosessointiin, Barco OpSpace -työpisteeseen, josta näet ja hallitset kaiken liitetyn tietojärjestelmäsi sekä Barco CSM -hallintaohjelmistoon, joka sulautuu moneen kamerajärjestelmään. Jotta työskentely olisi sujuvaa, esittelemme Gesabin ergonomisen Advantis NG -työpisteen, joka on erittäin vankka kalusteratkaisu 24/7 ammattityöhön. Audicolta saat turvallisimmat ratkaisut verkottuneisiin, IP-pohjaisiin valvomoteknologioihin! Mukana myös oman teknologiamme Audico Technologyn Avec G2 -tuoteperhe, joka koostuu laadukkaista ja kotimaisista äänentoisto-, poistumishälytys- ja turvakuulutusjärjestelmistä.

Tervetuloa tutustumaan Audicon ratkaisuihin ja nähdään messuilla!

Audico Shop: https://www.audico.fi/fi/tuotteet

Referenssihankkeet Audico Systems Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Ernst & Young Oy:n toimitalo

Ernst & Young Oy:n toimitalo

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Töölönlahden uusien toimistotalojen rivistö Helsingissä on valmis. EY-talo so...

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema

Laajennus | Sipoo | 19,20 milj €

Sipoon hallintokeskuksessa Nikkilässä on ollut viime joulukuusta lähtien käyt...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän