Audico esitystekniikan laitteiden ja palveluiden sopimuskumppaniksi Hanselille

Päivämäärä: 19.8.2016

Audico Systems Oy on ryhmittymänä Lyreco Finland Oy:n kanssa solminut puitesopimuksen valtion yhteishankintayksikkö Hanselin kanssa esitystekniikan laitteista ja palveluista. Kaksivuotinen, optiolla jatkettavissa oleva sopimus astui voimaan 13.6.2016.

Puitejärjestely mahdollistaa esitystekniikan laitteiden ja niihin liittyvien palvelujen hankinnan. Kohteena voivat olla toimistokäyttöön sekä vaativaan ammattikäyttöön liittyvät laitteet, kuten videoprojektorit, näytöt ja televisiot, kaiuttimet, kaapelit, erilaiset kamerat, videoneuvottelulaitteistot ja näihin liittyvät lisätarvikkeet sekä näihin tuotteisiin liittyvät suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut sekä kuukausiveloitteiset palvelusopimukset.

Lyrecon ja Audicon ryhmittymän lisäksi mukana on 4 muuta sopimustoimittajaa. Toimittajavalinta tehdään pääsääntöisesti kevennetyllä kilpailutuksella.

Audicon osalta tämä tarkoittaa uutta helpompaa tapaa yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. ”Hansel sopimuksen kautta voimme palvella valtion laitoksia vielä laajemmin kuin aikaisemmin. Ammattitaitomme AV-järjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa on täten paremmin asiakkaiden käytettävissä”, toteaa Audicon projektimyyntipäällikkö Mikko Tenhunen.

Lyrecolla on pitkä kokemus valtiohallinnon toimittajana ja Taloustutkimus on listannut Lyrecon alan parhaimmaksi toimisto- ja it-tarvikkeiden toimittajaksi jo seitsemän vuotta peräkkäin. Laaja tuotevalikoima ja palveleva verkkokauppa tekevät hankinnat helpoksi. ”Uusi puitesopimus merkitsee, että Lyrecon tarjonta on kasvanut kattamaan monipuoliset ja laadukkaat toimisto- ja av-tekniset laitteet”, kertoo Lyrecon myyntijohtaja Risto Wolin.

Puitejärjestelyillä valtion organisaatiot voivat hankkia tuotteita ja palveluita ilman omaa julkista kilpailutusta. Sen käyttö varmentaa hankinnan lainmukaisuuden. Hansel Oy on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä.

Lisätiedot:
https://www.hansel.fi/puitejarjestelyt/esitystekniikan-laitteet-palveluineen-2016-2018/

Audico Systems Oy – Mikko Tenhunen 040 9010 555
Lyreco Finland Oy – Risto Wolin 040 9033 288

Referenssihankkeet Audico Systems Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Ernst & Young Oy:n toimitalo

Ernst & Young Oy:n toimitalo

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Töölönlahden uusien toimistotalojen rivistö Helsingissä on valmis. EY-talo so...

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema

Laajennus | Sipoo | 19,20 milj €

Sipoon hallintokeskuksessa Nikkilässä on ollut viime joulukuusta lähtien käyt...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän