Audico esitystekniikan laitteiden ja palveluiden sopimuskumppaniksi Hanselille

Päivämäärä: 19.8.2016

Audico Systems Oy on ryhmittymänä Lyreco Finland Oy:n kanssa solminut puitesopimuksen valtion yhteishankintayksikkö Hanselin kanssa esitystekniikan laitteista ja palveluista. Kaksivuotinen, optiolla jatkettavissa oleva sopimus astui voimaan 13.6.2016.

Puitejärjestely mahdollistaa esitystekniikan laitteiden ja niihin liittyvien palvelujen hankinnan. Kohteena voivat olla toimistokäyttöön sekä vaativaan ammattikäyttöön liittyvät laitteet, kuten videoprojektorit, näytöt ja televisiot, kaiuttimet, kaapelit, erilaiset kamerat, videoneuvottelulaitteistot ja näihin liittyvät lisätarvikkeet sekä näihin tuotteisiin liittyvät suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut sekä kuukausiveloitteiset palvelusopimukset.

Lyrecon ja Audicon ryhmittymän lisäksi mukana on 4 muuta sopimustoimittajaa. Toimittajavalinta tehdään pääsääntöisesti kevennetyllä kilpailutuksella.

Audicon osalta tämä tarkoittaa uutta helpompaa tapaa yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. ”Hansel sopimuksen kautta voimme palvella valtion laitoksia vielä laajemmin kuin aikaisemmin. Ammattitaitomme AV-järjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa on täten paremmin asiakkaiden käytettävissä”, toteaa Audicon projektimyyntipäällikkö Mikko Tenhunen.

Lyrecolla on pitkä kokemus valtiohallinnon toimittajana ja Taloustutkimus on listannut Lyrecon alan parhaimmaksi toimisto- ja it-tarvikkeiden toimittajaksi jo seitsemän vuotta peräkkäin. Laaja tuotevalikoima ja palveleva verkkokauppa tekevät hankinnat helpoksi. ”Uusi puitesopimus merkitsee, että Lyrecon tarjonta on kasvanut kattamaan monipuoliset ja laadukkaat toimisto- ja av-tekniset laitteet”, kertoo Lyrecon myyntijohtaja Risto Wolin.

Puitejärjestelyillä valtion organisaatiot voivat hankkia tuotteita ja palveluita ilman omaa julkista kilpailutusta. Sen käyttö varmentaa hankinnan lainmukaisuuden. Hansel Oy on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä.

Lisätiedot:
https://www.hansel.fi/puitejarjestelyt/esitystekniikan-laitteet-palveluineen-2016-2018/

Audico Systems Oy – Mikko Tenhunen 040 9010 555
Lyreco Finland Oy – Risto Wolin 040 9033 288

Referenssihankkeet Audico Systems Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Hotelli Presidentti

Hotelli Presidentti

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotelli Presidentti on valmistunut vuonna 1980. Vanhan talotekniikan lähestye...

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Hilton-hotellin laajennus Vantaalla

Laajennus | Vantaa | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla Vanta...

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän