Asuinrakennuksen laadukkaat oviratkaisut Swedoorilta

Päivämäärä: 9.8.2022

Asuinrakennuksen ovet ovat tärkeä osa sen arkkitehtuuria, esteettömyyttä, turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Swedoorin valikoimasta löytyy vaatimukset täyttävät korkeatasoiset oviratkaisut ulko- ja sisätiloihin.

Asuinrakennuksen ovien tulee täyttää kunkin käyttökohteen mukaiset edellytykset. Oviratkaisuihin kohdistuvat vaatimukset ovat erilaiset esimerkiksi ulko-, kerrostaso-, sisä- ja saunaoville.  Lisäksi rakentamismääräykset asettavat niille omat ehtonsa.

Swedoor tarjoaa uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin monipuolisen valikoiman oviratkaisuja kerros- ja rivitaloihin, omakotitaloihin ja vapaa-ajan rakennuksiin.

Ulko-ovea ja sisäänkäyntiä kutsutaan rakennuksen käyntikortiksi. Oviratkaisussa korostuvat usein esteettisyys, esteettömyys, energiatehokkuus ja paloturvallisuus. Swedoorilla on tarjolla satoja vaihtoehtoja, joista voi valita kuhunkin kohteeseen tarpeenmukaisen ulko-oven.

Asuinrakennuksen kerrostaso-ovet ovat tärkeä osa porrashuoneiden ilmettä ja tunnelmaa. Asunnon sisäänkäyntiovella on iso merkitys myös asukkaalle sen rajatessa oman kodin porrashuoneesta. Toiminnallisuuden ja turvallisuuden kannalta kerrostaso-ovien tulee olla palo- ja äänieristettyjä. Swedoorilta löytyy monipuolinen valikoima kerrostaso-ovia useilla eri pintamateriaaleilla ja -muotoilulla.

Swedoorilla on lukemattomia vaihtoehtoja sisäoviksi, joiden tulee täyttää paitsi toiminnalliset myös sisustukselliset vaatimukset. Sisäovissa on mahdollisuuksia lähes rajattomasti – eri muotoja, värejä lasituksia ja rakenteita. Saranoitujen ovien rinnalla ovat tänä päivänä suosittuja liukuovet, joita myös löytyy runsaasti Swedoorin valikoimasta.

Lähde: www.swedoor.fi

Referenssihankkeet Swedoor

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Lahden kaupunginsairaala

Lahden kaupunginsairaala

Sisp. korjaus | Lahti | 17,3 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Lahti. ...

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

Tampere

N-rakennus, Tays Sydänsairaala Toiminnot: sydänsairaiden hoito Sijainti:...

Urjalan Yhtenäiskoulu ja Väinö Linnan lukio

Urjalan Yhtenäiskoulu ja Väinö Linnan lukio

Urjala

Urjalan yhtenäiskoulu on Urjalan kirkonkylässä sijaitseva koulu, jossa on 3...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän