Asuinrakennuksen laadukkaat oviratkaisut Swedoorilta

Päivämäärä: 9.8.2022

Asuinrakennuksen ovet ovat tärkeä osa sen arkkitehtuuria, esteettömyyttä, turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Swedoorin valikoimasta löytyy vaatimukset täyttävät korkeatasoiset oviratkaisut ulko- ja sisätiloihin.

Asuinrakennuksen ovien tulee täyttää kunkin käyttökohteen mukaiset edellytykset. Oviratkaisuihin kohdistuvat vaatimukset ovat erilaiset esimerkiksi ulko-, kerrostaso-, sisä- ja saunaoville.  Lisäksi rakentamismääräykset asettavat niille omat ehtonsa.

Swedoor tarjoaa uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin monipuolisen valikoiman oviratkaisuja kerros- ja rivitaloihin, omakotitaloihin ja vapaa-ajan rakennuksiin.

Ulko-ovea ja sisäänkäyntiä kutsutaan rakennuksen käyntikortiksi. Oviratkaisussa korostuvat usein esteettisyys, esteettömyys, energiatehokkuus ja paloturvallisuus. Swedoorilla on tarjolla satoja vaihtoehtoja, joista voi valita kuhunkin kohteeseen tarpeenmukaisen ulko-oven.

Asuinrakennuksen kerrostaso-ovet ovat tärkeä osa porrashuoneiden ilmettä ja tunnelmaa. Asunnon sisäänkäyntiovella on iso merkitys myös asukkaalle sen rajatessa oman kodin porrashuoneesta. Toiminnallisuuden ja turvallisuuden kannalta kerrostaso-ovien tulee olla palo- ja äänieristettyjä. Swedoorilta löytyy monipuolinen valikoima kerrostaso-ovia useilla eri pintamateriaaleilla ja -muotoilulla.

Swedoorilla on lukemattomia vaihtoehtoja sisäoviksi, joiden tulee täyttää paitsi toiminnalliset myös sisustukselliset vaatimukset. Sisäovissa on mahdollisuuksia lähes rajattomasti – eri muotoja, värejä lasituksia ja rakenteita. Saranoitujen ovien rinnalla ovat tänä päivänä suosittuja liukuovet, joita myös löytyy runsaasti Swedoorin valikoimasta.

Lähde: www.swedoor.fi

Referenssihankkeet Swedoor

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Lahden kaupunginsairaala

Lahden kaupunginsairaala

Sisp. korjaus | Lahti | 17,3 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Lahti. ...

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

Tampere

N-rakennus, Tays Sydänsairaala Toiminnot: sydänsairaiden hoito Sijainti:...

Urjalan Yhtenäiskoulu ja Väinö Linnan lukio

Urjalan Yhtenäiskoulu ja Väinö Linnan lukio

Urjala

Urjalan yhtenäiskoulu on Urjalan kirkonkylässä sijaitseva koulu, jossa on 3...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje