Aspectu on LED-valoin toteutettu saunan lämpö- ja kosteusmittari

Päivämäärä: 16.11.2020

Aspectu on uudenlainen paneelin läpi projisoitu lämpö-/kosteusmittari, jossa mukana myös elektroninen tiimalasi. Kun mittari ei ole päällä, on sitä mahdotonta havaita paneelin läpi.  Tämä on myös turvallista; silloin saunassa ei ole mitään mihin voisi epähuomiossa polttaa sormensa. Mittari voidaan sijoittaa paneloinnin yhteydessä hyvin vapaasti sille soveltuvaan paikkaan löylyhuoneen seinällä. Sopiva asennuskorkeus on n. 30 cm kattopinnasta ja vähintään 50 cm kiukaasta.

Mittarin muuntaja sekä lämpö-/kosteusanturi ovat 5 metrin silikonijohtimien päässä. Anturi voidaan siis sijoittaa hyvin vapaasti löylyhuoneeseen, paikaan josta lämpötila ja kosteus halutaan mitata. Aspectun tiimalasi toimii ns. loopissa aina mittarin ollessa päällä. Vaihtoehtoisesti mittariin voidaan kytkeä painonappi jolla tiimalasi ”nollautuu” ja aloittaa aina alusta, kesto 15 min.

Mittari soveltuu asennettavaksi vain TAIVE-paneelien kanssa. Mittareiden toimitukset vain TAIVE-saunojen yhteydessä.

Lisätietoja:

https://www.cariitti.fi/tuotteet/saunavalaistus/valaisinkalusteet/aspectu/

https://www.cariitti.fi/aspectu-on-led-valoin-toteutettu-saunan-lampo-ja-kosteusmittari/

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän