Ardex uudistaa saumausvalikoiman

Päivämäärä: 19.5.2014

ARDEX-saumalaasteista löytyvät parhaat ratkaisut märkätilojen, parvekkeiden, uima-altaiden ja teollisuuden tilojen saumauksiin. Saumalaasteissa on onnistuttu löytämään erityisen hyvä työstettävyys eri laatoille ja saumaleveyksille.

Ardex lanseeraa uudet saumalaastit kesäkuussa!

ARDEX G6 FLEX 1–6 on erityisesti huokoisille laatoille tarkoitettu tuote, joka pitkän työajan ansiosta mahdollistaa huokoisten seinälaattojen saumaamisen ilman pelkoa saumalaastin liian nopeasta kuivumisesta kesken viimeistelyn.
tutustu tuotteeseen

ARDEX G8S FLEX 1–6 on kehitetty erityisesti tiiviille laatoille, joille saumalaastin pitää olla riittävän nopea, jotta asentaja ei pese saumaa liian aikaisin.
tutustu tuotteeseen

Kahden erityyppisen saumalaastin käyttö kylpyhuoneessa on välttämätöntä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, kun lattioilla ja seinillä käytetään erityyppisiä laattoja – kuten yleensä tilanne on.

Lisätietoja teknisestä neuvonnastamme puh. 09 6869 140

ARDEX-TYÖOHJEPANKISTA löydät kattavat järjestelmäratkaisut ja työselosteet lue lisää

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän