ARDEX S 1-K uusi pakkauskoko – edullisempi hinta!

Päivämäärä: 14.8.2015

ARDEX S 1-K on hyvin elastinen ja valumaton 1-komponettinen vedeneriste huoneistojen märkätiloihin.

Tuotteelle myönnetty M1-merkintä kertoo vähäpäästöisyydestä. Rakennusmateriaalien päästöluokitus esittää vaatimukset tavanomaisissa työ- ja asuintiloissa käytettäville materiaaleille hyvän sisäilman laadun kannalta.

Tiesithän, että ARDEX S 1-K -järjestelmälle on haettu vapaaehtoinen ETA-hyväksyntä, jonka myötä materiaalimenekki on 1,1 kg/m².

ETA-hyväksynnän mukaisesti rajakohdissa käytetään ARDEX SK 12 -vahvistusnauhaa, putkiläpivienneissä ARDEX SK-W tai ARDEX SRM -läpivientikappaleita ja kaivoliitoksessa ARDEX STA -kaivokappaletta.


Tuote-esitteen, käyttöturvallisuustiedotteen ja suoritustasoilmoituksen löydät tuotteen kortilta

Märkätilojen työohjeet ja ratkaisut ovat löydettävissä ARDEX-Työohjepankista

Jäikö työohjeista kysyttävää? ARDEX - Tekninen tuki päivystää numerossa 09 6869 140 (keskus)


Voit myös kouluttautua järjestelmäratkaisuihin ARDEX-Opiston Märkätilapäivällä. ARDEX-Järjestelmäkortti myönnetään jokaiselle, rakennusalan ammattilaisena märkätilapäivään osallistuneelle.

Märkätilapäivä hyväksytään henkilösertifioinnin täydennyskoulutuksena.

Kurssimme ovat maksuttomia.

ARDEX-OPISTON SYKSYN 2015 aikataulu on julkaistu kotisivuillamme ja suositut koulutukset ovat käynnissä ympäri Suomen. Kurssiaikatauluun pääset tästä.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän