ARDEX-Parvekejärjestelmä

Päivämäärä: 4.3.2019

Tukenasi työmaalla ARDEX WEATHER PROOF TECHNOLOGY

Kun haluat varmistaa ulkotilalaatoituksen onnistumisen, ARDEX-Parvekejärjestelmä tarjoaa kestävän ratkaisun.

ARDEX X 90 OUTDOOR-kiinnityslaasti sitoutuu nopeasti ja säilyttää korkean tartunnan myös ulkotilojen rasituksissa. Tuote mahdollistaa laattojen hyvän asennettavuuden myös ääriolosuhteissa. Uusi MicroteC3-teknologia suojaa laastia vaurioilta lämpötilan vaihdellessa pakkasen ja suojasään välillä.

Yllättävä kesäsade voi vaurioittaa tuoreen laatoitustyön. ARDEX X 90 OUTDOOR -kiinnityslaasti kestää kovemmatkin sadekuurot jo kahden tunnin kuluttua laatoituksesta.

Tuotteen kehityksessä on saavutettu erittäin korkea alkutartunta ja ainutlaatuinen koostumus täyden tartunnan saamiseksi. Juuri sekoitetun laastin asennusaika on noin 30 minuuttia ja laatoitus on kävelykelpoinen jo kolmen tunnin kuluttua +20 °C lämpötilassa.

Tutustu tuotteeseen ARDEX X 90 OUTDOOR tästä

Katso ARDEX X 90 OUTDOOR – kiinnityslaastin testivertailu tavanomaisen kiinnityslaastin kanssa Der Abschlagstest

Järjestelmäratkaisuun ja työselosteisiin voit tutustua ARDEX-Työohjepankin ulkotilaohjeissa.

 

ARDEX on yksi maailman johtavista vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien valmistajista. Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tutkimuksella ja tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje