• AluClik lumisuoja – tehokas suojasäleikkö

AluClik lumisuoja – tehokas suojasäleikkö

AluClik lumisuoja soveltuu yksittäiseksi sääsuojasäleiköksi tai suureksi suojaavaksi julkisivupinnaksi. Erilaisten profiilien ja värien yhdistelmillä on mahdollista toteuttaa monivivahteista ja näyttävää pintaa. Säleiköitä valmistetaan seinäpintaan asennettavina, upotettavina tai ulokkeellisina malleina.

Optimoitu rakenne ja nopea asennus

AluClik lumisuojan toiminta perustuu tukkeutumattomaan rakenteeseen, joka varmistaa tehokkaan veden ja lumen erottelun. Korkealaatuinen, pikakiinnitykseen perustuva asennusjärjestelmä säästää aikaa ja asennuskustannuksia.

Tekniset säleiköt Aluprolta

Alupro valmistaa erilaisia teknisiä säleikköjä rakennusten, teollisuuden ja laivojen ilman käsittelyyn. Säleiköt suunnitellaan tilaajan vaatimusten mukaisesti. Tehokkaita ratkaisuja löytyy lumen ja veden erotteluun erilaisille otsapintanopeuksille ja ilmamäärille.

Alupron säleikköratkaisut on testattu VTT:llä soveltuvien standardien mukaisesti. Säleiköitä valmistetaan myös kaareville pinnoille ja lieriömäisiksi kokonaisuuksiksi.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...