Alupron lumi- ja myrskysuoja

Päivämäärä: 22.11.2022

Alupron lumi- ja myrskysuoja (AC-5 160 x 83) antaa tehokasta ja näyttävää säänsuojaa ilman sisäänottoaukoille. Teknisesti erinomainen suoja estää veden ja lumen pääsyn rakennukseen.

Laadukas AluClik lumi- ja myrskysuoja soveltuu sekä tuuletettavien tilojen julkisivuksi että useiden yksittäisten kohteiden sääsuojaksi – käytännössä kaikkiin kohteisiin, joihin veden, lumen tai roskien pääsy halutaan estää. Säleikkö voidaan tarvittaessa varustaa myös pieneläinverkolla.

Säänsuoja mittatilauksena

Alupro valmistaa lumi- ja myrskysuojat aina kohteen vaatimien mittojen mukaan. Pintakäsittely on toteutettavissa arkkitehdin määrittelyjen mukaisesti. Lumen- ja myrskynsuojia valmistetaan seinäpintaan asennettavina, upotettavina tai ulokkeellisina malleina. Lisäksi mahdollista myös toteuttaa kaareville pinnoille ja lieriöksi.

Optimoitu rakenne

AluClik lumi- ja myrskysuojan toiminta perustuu tukkeutumattomaan rakenteeseen, joka varmistaa tehokkaan veden ja lumen erottelun. Säleikön optimoidun rakenteen ansiosta vesi, lumi, sohjo ja roskat valuvat esteettömästi säleitä pitkin ulos. AluClik lumisuojasäleikkö on pystysäleinen, varmatoiminen, ympärivuotiseen tarpeeseen tehty ulkosäleikkö.

Ensiluokkaiset materiaalit

Valmistusmateriaalina on kevyt ja korroosiovapaa alumiini, joka pintakäsitellään toivotun värisiksi. Jauhemaalauksella saavutamme UV-suojatun, ilmasto-olosuhteita kestävän pitkäikäisen pinnan. Käytössämme ovat kaikki RAL-värikartan sävyt. Alumiinirakenteet voidaan käsitellä myös antigraffiti -pinnoitteella, jolloin ei-toivotut graffitit on helppo poistaa eikä sotkettuja pintoja tarvitse maalata uudelleen.

Testattua tehokkuutta

AluClik lumi- ja myrskysuojassa yhdistyvät luotettava tekninen rakenne ja tyylikäs ulkonäkö. Säleikön täydellinen vedenerottelukyky on testattu VTT:llä standardin EN 13030:2001/1/ mukaan.

Nopea asennus

Tuotteet toimitetaan valmiiksi kokoonpantuina, asennusvalmiina elementteinä tai asennuspaikalla koottavina kokonaisuuksina. Näin mahdollistetaan myös erittäin suurten seinäpinta-alojen kattaminen ilman tuotteen epäjatkuvuuskohtia.

AluClik lumi- ja myrskysuoja AC-5 160x83 kuuluu suosittuun, joustavaan AluClik-julkisivujärjestelmäämme. AluClik-järjestelmässä osat esivalmistetaan tehtaalla asennusvalmiiksi komponenteiksi ja kootaan asennuspaikalla.

Tehokas ja tyylikäs

AluClik lumi- ja myrskysuojassa yhdistyvät luotettava tekninen rakenne ja tyylikäs ulkonäkö. Sääsuojauksen lisäksi AC-5 160x83 -säleikkö ehostaa julkisivua ja lisää esteettisyyttä. Erillisiä IV-säleiköitä ei tarvita ja suojan käyttö vähentää suodattimien ja muiden IV-järjestelmien huoltotarvetta.

Tutustu AluClickin ratkaisuesimerkkiin tästä

Referenssihankkeet Alupro Oy

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Eduskunnan päärakennus

Eduskunnan päärakennus

Korjaus | Helsinki | 125,00 milj €

Eduskuntatalo Helsingin Arkadianmäellä vihittiin käyttöön maaliskuussa 1931, ...

Finnairin pääkonttori ja pysäköinti

Finnairin pääkonttori ja pysäköinti

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje