Ahlsellin tuote- ja palveluvalikoima saattaa yllättää asiakkaan

Päivämäärä: 2.5.2017

Tämän vuoden Yhdyskuntatekniikan näyttely järjestetään Jyväskylässä 10.-11.5. Myös Ahlsell on mukana näytteilleasettajana. Haastattelimme Infran ja sisäviemäröinnin tuotepäällikköä Antti Penttilää siitä, mitä kaikkea Ahlsellilla onkaan tarjolla?

”Ahlsell on ollut pitkään tunnettu lvi- ja sähkötukkurina ja logistiikan tähtenä, mutta nykyisin valikoimiimme kuuluu monipuolinen valikoima sekä tuotteita että palveluja”, Antti kertoo.

Tuotevalikoimassa on myös sellaisia tarvikkeita, joita Ahlsellin asiakkaat eivät ehkä odottaisi: ”Varastostamme löytyy yli 55 000 tuotenimikettä, ja tuotteisiin kuuluu myös esimerkiksi betonivalutuotteita, voiteluaineita, pesukemikaaleja ja ihan tuikitavallisia työmaatuotteita kuten ruuveja, suojaimia, vaatteita tai vaikkapa a-tikkaita. Toimimme kaikkien merkittävien toimittajien kanssa, jotka hoitavat jakelunsa tukkurin kautta”, Antti sanoo.

Hän painottaa myös palveluvalikoimaa, joka muuntuu monenlaisiin tarpeisiin. ”Meillä on loistava paletti palveluja. Ensisijainen on toki logistiikka, mutta myös sähköisen kaupan palvelut vuorokauden ympäri, saman päivän toimitukset ja monipuoliset laskutuspalvelut ovat asiakkaidemme käytettävissä.”

”Valtakunnallinen verkostomme, joustavat toimintatapamme ja asiakaspalvelualttiutemme auttavat meitä yhdessä asiakkaan kanssa räätälöimään juuri sopivat tuotteet ja palvelut kulloisellekin työprojektille. Pystymme tarvittaessa tuottamaan palveluvarastoja työmaille, integroitumaan asiakkaan omiin järjestelmiin ja toimimaan hyllyttäjinä tai järjestämään 24/7 päivystyksen kriittisten tilanteiden varalle. Myös koontitoimitukset suoraan teollisuudelta lisättynä oman varaston tarvikkeilla onnistuu.”

Millaisia ovat sitten Ahlsellin asiakkaat juuri infran saralla? ”Asiakkaita on laidasta laitaan. Toimimme sekä pienempien että suurten asiakkaiden kanssa; mukaan mahtuu maaurakoitsijoita, kuntia ja kaupunkia, teollisuuslaitoksia kuin rakennusliikkeitäkin. Jokaisella asiakkaalla on paikallinen Ahlsell-kontakti, joka varmistaa asiakkaan tarpeiden tulevan täytetyiksi,” Antti summaa.

Tervetuloa tapaamaan Anttia ja muita ahlselliläisiä Yhdyskuntatekniikka 2017-näyttelyyn Ahlsellin osastolle C557!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän