Ahlsellilta apu myös kiinteistöhuollon ammattilaiselle

Päivämäärä: 22.8.2014

Asfaltin paikkausainetta, graffitinpoisto ainetta, kiinteistökilpiä, liitäntälaitteita, lippunarua, maalarin hanskoja, pintakosteusmittari, postilaatikoita, pylväsjalustoja, tonttiopasteita ja paljon muuta… Mitä sinä tarvitset?

Ahlsell Kiinteistönhoidossa emme pelkää haasteita, se on vahvuutemme ja tyytyväinen asiakas tuo sisällön päivään. Ammattitaitoisen henkilökunnan yhteistyöllä ja toimivien toimittajasuhteiden avulla tarjoamme asiakkaillemme avun mitä erikoisimpiin ongelmiin toimialoista riippumatta.

Ahlsellilla on Suomessa 34 toimipaikkaa, jotka ovat avoinna vain alan ammattilaisille. Viihtyisät myymälämme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, niihin on helppo tulla. Asiointi noutomyymälöissämme on helppoa ja nopeaa, perustuotteet löytyvät heti hyllystä mukaan noudettaviksi. Lisäksi myymälöistämme saa tietoa tuotteiden ominaisuuksista ja kokonaisvalikoimasta.

Ota yhteyttä, me autamme sinuakin!

Janne Fyhrqvist
Asiakasryhmapaallikkö
Kiinteistonhoito
[email protected]
[email protected]


Lue uusi Kiinteistö Vinkki klikkaamalla kuvaketta


Tutustu myös Teollisuuden, Infran, LVI:n ja Sähkön ajankohtaisiin tuotteisiin klikkaamalla alla olevia kuvakkeita:

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän