ACO Stormbrixx

Päivämäärä: 7.6.2018

Moduulirakenteinen hulevesikasettijärjestelmä

ACO Stormbrixx on moduulirakenteinen hulevesikasettijärjestelmä hulevesien imeyttämiseen ja viivytykseen.

Järjestelmä koostuu peruselementeistä jotka kiinnittyvät toisiinsa patentoidulla liitossysteemillä. Yhden kokonaisen elementin koko on 1200 x 600 mm ja korkeus 610 mm, jolloin bruttotilavuus on 0,439 m3 ja nettotilavuus on 0,417m3. Tämä tekee rakenteesta helpon asentaa mutta toisaalta tukevan ja kestävän. Elementtien pilarirakenne jakaa kuormituksen tasaisesti alapuolella olevaan maahan. Kasettikenttä on helposti tarkastettavissa ja puhdistettavissa.

Peruselementit voidaan pinota sisäkkäin varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi, näin säästetään kuljetuskustannuksissa ja samalla vähennetään CO2 päästöjä merkittävästi. Myös työmaan logistiikka helpottuu kun varastoitavia/siirrettäviä lavoja on vähemmän.

ACO StormBrixxin käyttö vapauttaa maanpäällisen alueen muuhun käyttöön.

Yhdessä ACO linjakuivatuskourujen ja öljyn- sekä hiekanerottimien kanssa Stormbrixx hulevesikasetit muodostavat täydellisen ratkaisun hulevesien käsittelyyn. Järjestelmään kuuluu myös virtauksenssätökaivot jotka mitoitetaan aina kohteenmukaan. Yhden kokonaisen elementin koko on 1200 x 600 mm ja korkeus 610 mm, jolloin bruttotilavuus on 0,439 m3 ja nettotilavuus on 0,417m3

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän