ACO Linjavedenkuivatus

Päivämäärä: 29.10.2018

ACO Linjavedenkuivatus

Linjavedenkuivatus on nykyaikainen tapa huolehtia ilmaston ääriolosuhteiden aiheuttamista suurista sademääristä. Pintavesikouruja on olemassa monia erilaisia, kevyistä kotipihaan sopivista aina terminaalialueiden suuriin, valtavia kuormituksia kestäviin kouruihin saakka.

Kun kouru valitaan oikein, suojataan tiet, talot ja muut rakennukset suurten vesivirtojen aiheuttamilta vahingoilta ja tulvilta.

ACOn valikoimassa on kouruja eri materiaaleista; polymeeribetonista, polypropyleenista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Kourujen kansimateriaalit ovat mm. valurauta, kuumasinkitty teräs, ruostumaton teräs ja komposiitti. Lisätietoja eri kouruista tuotesivuilta ja myynnistä.

ACO on maailman markkinajohtaja hulevedenpoistojärjestelmissä. Acon hulevesituotteilla on monia etuja; esteettinen muotoilu, hyvä vedensiirtokyky, nopea asennus ja helppohuoltoisuus.

ACO Design and Light

Linjavedenkuivatuksesta esteettinen elementti!

ACO Design and Light -valikoiman tuotteilla voidaan korostaa maisemaa samalla kun vedenpoisto ratkaistaan tehokkaasti. Valikoimasta löytyy ainutlaatuisia ratkaisuja jotka soveltuvat niin julkiseen rakentamiseen kuin kotitalouksien käyttöön. Voit esimerkiksi suunnitella omat Freestyle-valurautaristikkosi tai korostaa maisemaa valoefekteillä.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän