A-SAFEn törmäyssuojat

Päivämäärä: 14.9.2018

A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat lähes kaikkialle aina perinteisestä teollisuudesta elintarviketeollisuuteen, varastoihin, alueiden rajaamiseen sekä liikenne- ja kulkureittien ohjaamiseen.

Maailmanlaajuisesti käytetyt A-SAFEn ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan moduuliensa ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan ansiosta ne ovat myös lähes huoltovapaita. Joustava materiaali vähentää lattiaan kohdistuvia vaurioita sekä varsinaiseen törmäyssuojaan aiheutuvia vahinkoja. A-SAFEn joustavan materiaalin tuoma kustannustehokkuus on todellista: ei tule kalliita korjauskuluja eikä uusien törmäyssuojien hankintoja. Joustavuutensa ansiosta A-SAFE on turvallinen vaihtoehto myös kiinteistöille, koneille ja ajoneuvoille. Törmäyssuojat ovat testattuja ja ISO-standardin mukaan sertifioituja.

A-SAFE on hyvännäköinen ja virtaviivainen ratkaisu. Tuotantolaitokset, varastot ja erilaiset työmaat näyttävät hyviltä, keltainen huomioväri erottuu selkeästi ja tuoteperheen yhdenmukainen ulkoasu vahvistaa vaikutelmaa suunnitellusta kokonaisuudesta ja toimintaympäristöstä.

A-SAFEn tuotteet löytyvät teollisen laitetoimittaja Christian Bernerin valikoimista. Christian Berner toimittaa törmäyssuojat paikoilleen asennettuina. Palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja, jonka ylivoimaan luottavat monet kansainväliset brändit, mm. Coca Cola, Jaguar ja Heineken.

Myös Suomessa A-SAFE on saanut hyvän vastaanoton. A-SAFEn törmäyssuojia löytyy jo useista suomalaisista yrityksistä. 

Referenssihankkeet Christian Berner Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...