Helsingin Tuomiokirkko

Senaatintorin pohjoislaidassa kohoava Tuomiokirkko on valtiollisten ja akateemisten juhlajumalanpalvelusten näyttämö ja yksi Helsingin suosituimmista matkailunähtävyyksistä.


Liitetyt tuotteet: Matot

Matot

3M tarjoaa valikoiman sisääntulomattoja, jotka poistavat ja sitovat tehokkaasti likaa, ennen kuin se kulkeutuu sisätiloihin.

3M-sisääntulomatot ehkäisevät liukastumisten ja kaatumisten aiheuttamia onnettomuuksia, suojaavat lattiaa kulumiselta ja auttavat olennaisesti vähentämään siivous- ja huoltokustannuksia. Kestäviä ja helposti puhdistettavia sisääntulomattoja on saatavana monessa eri kuosissa, joten sopiva vaihtoehto löytyy mihin tahansa tyyliin. Nomad-sisääntulomatoista on olemassa viisi erilaista versiota: Aqua Plus, Terra, Optima, Modular ja Basic Entry. Niistä jokaisella on oma erityinen käyttökohteensa. Valikoimaan kuuluu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja että erilaisiin käyttöasteisiin sopivia mattoja. 3M tarjoaa myös Ultra Clean -sisääntulomattoja. Ne on erityisesti suunniteltu käyttöön ulkotiloissa, joissa edellytetään erinomaista hygieniatasoa.

3M™ Nomad™ Aqua matot kirkoissa

Kirkko ansaitsee arvoisensa maton

Arvokkaaseen kirkkoon ei sovi minkälainen matto tahansa. Helsingin Tuomiokirkon (ylempi kuva) ja Johanneksen kirkon lattiat ovat saaneet suojakseen Suomen 3M:n laadukkaat matot.

Tuomiokirkon kirkkosalin keskikäytävälle asennettiin 3M™ Nomad™ Aqua 8500 -matto kesällä 2009. Johanneksen kirkon lattialle vaihdettiin syksyllä 2010 matoksi 3M™ Nomad™Aqua 8500 Plus.

Hyvin toimiva matto irrottaa lian sekä kosteuden jalkineista ja pysäyttää ne maton nukkaan. Hyvä matto on helppo hoitaa ja se kestää kulutusta. Laadukas matto on turvallinen eli se ei ole liukas kosteanakaan eivätkä sen reunat ala kupruilla. Matto pysyy hyvin paikallaan, eikä aiheuta kompasutmisvaaraa.

- Tärkeää on myös se, että mattotoimituksessa voidaan ottaa huomioon tilan erityisvaatimukset. Johanneksen kirkossa ensimmäiset penkkirivit voidaan poistaa, jotta saadaan konserttien aikana lisää tilaa esiintyjille, joten myös maton pitää olla poistettavissa. Tämän vuoksi Johanneksen kirkon matto on kaksiosainen. Siivoussuunnittelija Sirpa Turunen Helsingin seurakuntayhtymästä kertoo, että hyvät kokemukset Suomen 3M:n aikaisemmista mattotoimituksista puolsivat Tuomiokirkon ja Johanneksen kirkon mattovalintoja. Nomad Aqua -matto on ollut aiemmin käytössä Johanneksen kirkon eteisessä.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä uusiin mattoihin. Ne ovat osoittautuneet helppohoitoisiksi. Matot irrottavat lian hyvin kengistä, mutta lika ei kuitenkaan imeydy liian syvälle mattoon eli puhtaanapito imuroimalla on helppoa. Tarvittaessa matot voidaan vesipestä koneellisesti paikan päällä, mikä on mielestäni erittäin tärkeä ominaisuus. Myös yhteistyöhön Suomen 3M:n kanssa olemme olleet todella tyytyväisiä.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Suomen 3M Oy

Valomainoskalvot ja opastemerkinnät

Valomainoskalvot ja opastemerkinnät

Käytä kuultokalvoja taustavalaistujen, läpikuultavien, joustavien tai jäykkie...


3M Ikkunakalvot

3M Ikkunakalvot

3M Auringonsuojakalvot Monikerrosrakenteiset auringonsuoja-kalvot estävät ha...


Turvakalvot - Autoon, kotiin ja toimistoon

Turvakalvot - Autoon, kotiin ja toimistoon

3M turvakalvot tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa site...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Suomen 3M Oy

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Helsinki

Viikin kampuksella sijaitsevan Biokeskus 3:n toimistoista osa kuumeni aurinko...

Hotelli Scandic Plaza

Hotelli Scandic Plaza

Turku

Arkkitehti Erik Bryggmanin 1920-luvulla suunnittelemaan, sittemmin suojeltuun...

Toimistotila Tampereella

Toimistotila Tampereella

Nokia

Toimistotilan näkösuojaa toteutettiin käyttämällä lasinsomistuskalvoja.

IKEA Tampere

IKEA Tampere

Uudisrakennus | Tampere | 18,00 milj €

Tampereen keskustan tuntumassa sijaitseva Ikea tavaratalo on pinta-alaltaan 3...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän