Zippo - julkitilakäyttöön suunniteltu sohva

Päivämäärä: 17.3.2014

Zippo on Restatopin uusi 2hlö istuttava verhoiltu uutuussohva. Se on kehitetty erityisesti toimisto- ja julkitilakäyttöön. Zippo sohvassa on yksinkertainen ja selkeä muotoilu. Sohva on kuin yksityinen syvennys, joka on eristetty muusta maailmasta. Zippo on loistava paikka pieneen palaveriin tai kun tarvitset rauhallista työskentelytilaa. Sohvan mittasuhteet ja materiaalit luovat erittäin hyvän äänieristyksen.

Zippo on valmistettu pehmeästä polyuretaanivaahdosta ja sen pinta on verhoiltu. Sohvan reunassa kulkee iso vetoketjunauha, josta nimi Zippo tuleekin. Sohvaa on saatavana kahta eri selkänojakorkeutta 1000mm ja 1400mm ja verhoiluvaihtoehtoja löytyy runsaasti. Sohvan leveys on 1420mm ja syvyys 670mm. Sohvan metallijalat ovat Ø 16mm ja niihin on värivaihtoehtoina musta tai jauhemaalattu alumiini.

Kysy lisää myynnistämme!

myynti@restatop.fi
puh. 020 795 9800

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän