Yrjö Kukkapuro yhteistyöhön Modeon kanssa

Päivämäärä: 20.4.2018

Pro Finlandia ja Kaj Franck -muotoilupalkinto, tuotteita New Yorkin Museum of Modern Artin eli MoMAn ja Victoria ja Albert museon kokoelmissa. Ateljee-sohvaryhmä, Saturnus- ja Karuselli-tuolit – Yrjö Kukkapuro on yksi Suomen menestyneimpiä ja kansainvälisesti tunnetuimpia muotoilijoita.

Nyt suomalaisen suunnittelun lippulaivat tekevät näyttävän paluun kotimaahan ja muualle Eurooppaan. Modeo on ostanut Avarte Groupin konkurssipesän ja hankkinut yksinoikeuden lähes koko Kukkapuron tuotantoon Euroopassa.

- Mahdollisuus saada Yrjö Kukkapuron muotoilu kotiin oli tilaisuus, jota ei voinut jättää käyttämättä, Modeon toimitusjohtaja Kimmo Kaarlejärvi toteaa hankituista oikeuksista.

- Vaikka edustamme yli 100 kansainvälistä brändiä, on suomalainen muotoilu meille, 100% suomalaiselle yritykselle, aina erityisen lähellä sydäntä.

Kukkapuron ja Modeon yhteistyön tavoitteena on saattaa tuotteet suuremman myyntiverkoston avulla yhä laajemman yleisön saataville, jokaisen suomalaisen ulottuville.

Myynnin kasvua tavoitellaan myös Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa, hyödyntäen Modeon olemassa olevia kansainvälisiä kontakteja ja yhteistyökumppaneita.

- Me uskomme, että Yrjö Kukkapuro -kokoelma on klassikko, joka säilyy suomalaisen kalustemuotoilun keulakuvana pitkälle tulevaisuuteen, Kaarlejärvi päättää.

Referenssihankkeet Modeo Oy

Tullin toimitilat Pasilaan

Tullin toimitilat Pasilaan

Helsinki

Kun Tulli muutti Helsingin Pasilaan uusiin tiloihin, haluttiin työntekijät tu...

Lääkeyhtiö Merckin toimitilat

Lääkeyhtiö Merckin toimitilat

Espoo

Lääkeyhtiö Merck aloitti tilasuunnittelun puhtaalta pöydältä siirtyessään uut...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän