Ylpeänä esittelemme: Casco Floor Expert

Päivämäärä: 26.2.2016

Ylpeänä esittelemme: Casco Floor Expert


Tutkitusti yhteensopivat tuotteet, luotettavasti yhdeltä valmistajalta.

Casco Floor Expert on tuotemerkki lattia-alan ammattilaisille, josta löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita ammattilaisten tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on kattavasti erilaisia ratkaisuja lattianvalmistukseen luotettavasti yhdeltä valmistajalta; lattiatasoitteet, lattialiimat, pohjusteet ja tarvikkeet.

Casco ja SCHÖNOX® ovat tehneet pitkään läheistä yhteistyötä, ja ovat molemmat tunnettuja sekä arvostettuja rakennusalan toimijoita. Casco Floor Expert tuotemerkin päämääränä on tarjota lattiantekijöille tutkitusti yhteensopivat tuotteet lattian valmistukseen, luotettavasti yhdeltä valmistajalta. Samalla ammattilaiset saavat käyttää heille tuttuja ja laadukkaita tuotteita; Casco Floor Expert tuotteet ovat aikaisemmin olleet osa Casco ja Schönox tuotevalikoimaa. Tuotteet tulevat nyt uudistetuissa pakkauksissa, valikoima on selkeä ja tuoteominaisuudet löytyvät pakkauksista helposti.

For experts from experts.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin nettisivuillamme

Katso oman alueesi asiantuntija

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän