Ylivoimaisen luotettava DSC-hälytinjärjestelmä – nyt Grade3-hyväksytty

Päivämäärä: 31.1.2020

DSC Power Pro -hälytinjärjestelmä soveltuu erityisesti tilaan, jossa vaaditaan korkeampaa Grade3 -turvaluokitusta. Näitä ovat esimerkiksi arvoliikkeet, kauppakeskukset, terveydenhuollon yksiköt ja oppilaitokset sekä teollisuuskohteet ja varastot.

Vaikka se sisältää paljon uusia ominaisuuksia, se on kuitenkin tuttu DSC-hälytinjärjestelmä markkinajohtajalta, johon me todella luotamme.

DSC Power Pro skaalautuu kaiken kokoisiin kohteisiin. Siitä voidaan rakentaa yksilöllinen turvajärjestelmä niin kaapeloitavien kuin langattomienkin lisälaitteiden avulla. Järjestelmän langattomat PowerG-ilmaisimet ovat luotettavuudeltaan samaa tasoa kuin kaapeloitavat ilmaisimet.

Järjestelmän kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota sen helppoon ja nopeaan asennukseen. Ohjelmointi tapahtuu suomenkielisen DLS-ohjelmiston avulla. Hälytinjärjestelmää on mahdollista käyttää selkeällä kosketusnäytöllä sekä älypuhelimen sovelluksella.

Hälytykset johdetaan WiFi-, GPRS- tai Ethernet-yhteyden avulla vartiointiliikkeeseen tai matkapuhelimeen nopeasti ja turvallisesti.

DSC Power Pro -hälytinjärjestelmän maahantuojana toimii FSM Oy.

Olemme Sähkö Tele Valo AV 2020 -messuilla Jyväskylässä! Tervetuloa osastollemme B 488

Referenssihankkeet FSM OY FONEL SECURITY MARKETING

Ranta-Tampella

Ranta-Tampella

Tampere

Ranta-Tampella sijaitsee Tampereen keskustan pohjoisreunalla, Näsijärven rann...

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Pohjolan valkoiseksi kaupungiksikin tituleeratun Oulun keskustaa valaisee vii...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän