Ylivoimaisen luotettava DSC-hälytinjärjestelmä – nyt Grade3-hyväksytty

Päivämäärä: 31.1.2020

DSC Power Pro -hälytinjärjestelmä soveltuu erityisesti tilaan, jossa vaaditaan korkeampaa Grade3 -turvaluokitusta. Näitä ovat esimerkiksi arvoliikkeet, kauppakeskukset, terveydenhuollon yksiköt ja oppilaitokset sekä teollisuuskohteet ja varastot.

Vaikka se sisältää paljon uusia ominaisuuksia, se on kuitenkin tuttu DSC-hälytinjärjestelmä markkinajohtajalta, johon me todella luotamme.

DSC Power Pro skaalautuu kaiken kokoisiin kohteisiin. Siitä voidaan rakentaa yksilöllinen turvajärjestelmä niin kaapeloitavien kuin langattomienkin lisälaitteiden avulla. Järjestelmän langattomat PowerG-ilmaisimet ovat luotettavuudeltaan samaa tasoa kuin kaapeloitavat ilmaisimet.

Järjestelmän kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota sen helppoon ja nopeaan asennukseen. Ohjelmointi tapahtuu suomenkielisen DLS-ohjelmiston avulla. Hälytinjärjestelmää on mahdollista käyttää selkeällä kosketusnäytöllä sekä älypuhelimen sovelluksella.

Hälytykset johdetaan WiFi-, GPRS- tai Ethernet-yhteyden avulla vartiointiliikkeeseen tai matkapuhelimeen nopeasti ja turvallisesti.

DSC Power Pro -hälytinjärjestelmän maahantuojana toimii FSM Oy.

Olemme Sähkö Tele Valo AV 2020 -messuilla Jyväskylässä! Tervetuloa osastollemme B 488

Referenssihankkeet FSM OY FONEL SECURITY MARKETING

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Kauppakeskus Valkea Ouluun

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Pohjolan valkoiseksi kaupungiksikin tituleeratun Oulun keskustaa valaisee vii...

Ranta-Tampella

Ranta-Tampella

Tampere

Ranta-Tampella sijaitsee Tampereen keskustan pohjoisreunalla, Näsijärven rann...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje