X-TEND-verkolla suojaa ja näyttävyyttä

Päivämäärä: 18.9.2019

X-TEND-kaideverkko antaa suojan ja turvallisuuden lisäksi tilaa luovuudelle.  Perinteisten käyttökohteiden lisäksi vaijeripohjainen verkko taipuu geometrisiin muotoihin, joilla saadaan aikaan arkkitehtuurisia ja kolmiulotteisia rakenteita.

X-TEND-verkon etuna on monipuolisuus. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu verkko sopii sekä ulko- että sisätiloihin.

Verkkokaide on ollut suosittu ratkaisu Euroopan markkinoilla vuosikymmenien ajan. Nyt kiinnostus sitä kohtaan kasvaa myös Suomessa, kun lasikaiteen sijaan haetaan muitakin kaideratkaisuja.

– Käyttökohteena ovat julkisivut, aidat, kaiteet, putoamisesteet, parvekkeet ja viherseinät. Lisää näyttävyyttä ja yksilöllisyyttä saadaan yhdistämällä eri värejä ja silmäkokoja, tuotepäällikkö Marko Hietanen Carl Stahl Oy:stä kertoo. Carl Stahl on X-TENDin maahantuoja.

Euroopassa valmistettava X-TEND-verkko on korkealaatuista, haponkestävää terästä. Tuote on pitkäikäinen ja se säilyttää hyvin muotonsa.

X-TEND mittojen mukaan

Perinteisen kaideverkon lisäksi X-TEND muotoutuu laaja-alaisiin geometrisiin muotoihin. Tämä tarjoaa monia mahdollisuuksia suunnittelijoille, jotka haluavat luoda tilaan katseenvangitsijan.

X-TEND-verkko ei ole niin kutsuttu rullatuote, vaan se valmistetaan asiakkaan mittojen ja piirustusten mukaan.

– Me teemme tarvittaessa kohteesta 3D-mallinnuksen ja laajemman kohteen ollessa kyseessä myös pienoismallin. Lisäksi laadimme lujuuslaskelmat, kun tuote toimii putoamisen esteenä, Marko Hietanen toteaa.

Carl Stahlilla 70 toimipistettä maailmanlaajuisesti

X-TENDin maahantuoja on Carl Stahl, joka myös valmistaa tuotteen Euroopassa. Carl Stahl on saksalainen perheyritys, jolla on 1880-luvulle saakka ulottuva historia. Tänä päivänä yrityksellä on 70 eri toimipistettä ja se työllistää noin 1700 henkilöä.

Carl Stahl Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2003 lähtien. Yrityksen toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän