Woodprime - Puu elementissään

Päivämäärä: 17.5.2013

Woodprimen tuotevalikoimaan kuuluvat teollisesti ja hallituissa olosuhteissa valmistetut katto-, lattia-, välipohja- ja seinäelementit, jotka soveltuvat uudis-, saneeraus- ja täydennys- rakentamisen tarpeisiin.

Päiväkodit, koulut, kirjastot ja palvelurakennukset toimitamme riippuen kohteesta ja asiakkaan mieltymyksistä joko tila- tai tasoelementteinä. Vapaamittaiset elementit mahdollistavat hyvin monipuolisen ja arkkitehtisuunnittelulle joustavan ratkaisun. Myös kauppakeskusten ja urheilu- paikkojen toteuttaminen on mahdollista palvelu- ja tuotevalikoimalla.

Paras ja tehokkain projektikokonaisuus syntyy kun koko toimintaketjun keskeiset osalliset –arkkitehti, rakennesuunnittelija, elementoija, LVI-suunnittelija ja rakentaja työskentelevät yhteistuumin, toisiaan kuunnellen, kohti samaa tavoitetta.

Halutessasi laadukasta, nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta ratkaisua ota meihin yhteyttä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän