ViVa! Vihdoin aidosti joustava katosratkaisu

Päivämäärä: 18.1.2022

Katoksen tehtävä ei ole tarjota ainoastaan suojaa. Sen tulee soveltua ympäristöönsä niin arkkitehtuurin, maantieteen kuin sääolojenkin suhteen. Katoksen on oltava mitoiltaan ja toiminnoiltaan täydellinen.

Lehtovuori on valmistanut laadukkaita ja kotimaisia katoksia asiakasta kuunnellen jo vuosikymmeniä. Muuttuva kaupunkiympäristö asettaa entistä enemmän vaatimuksia myös katoksille. Lehtovuoren suunnittelijat halusivat luoda katosratkaisun joka on muokattavissa kohteeseen kuin kohteeseen. Tuotekehityksen tuloksena syntyi ViVa, huippujoustava katosratkaisu, joka antaa mahdollisuuden yhdistellä Lehtovuori Akva- ja Vivid-katosten elementtejä sekä lukuisia muita ominaisuuksia täydellisen katoksen aikaansaamiseksi. Valittavissa on 1300 mm pituiset yksi- tai kaksipuoleiset katoselementit, joihin voidaan valita sopivat tolpat, kattomalli, penkit, pyörätelineet, valaistus, vedenohjaus, verhoilu, asennustapa jne.

Pian löydät ViVa katosratkaisun myös Lehtovuoren ProdLib -kirjastosta. Ilmaisesta tietomallikirjastosta on ladattavissa Lehtovuoren tuotteiden mallit, lisäksi käytössä on kätevä pyörätelinekonfiguraattori, jolla tarvittavien pyöräpaikkojen määrän laskeminen onnistuu helposti syöttämällä pyöräpaikalle varatut mitat konfiguraattoriin.

ViVan ohella kannattaa tutustua Lehtovuoren pyörätelinemalliston ykköseksi nopeasti nousseeseen CubiQ telineeseen. CubiQ Standardin ja Premiumin ehdottomina etuina on niiden soveltuvuus nykyaikaisille pyörille kuten fatbikeille ja levyjarrullisille pyörille. Kaaren monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät CubiQista katoksen parhaan kaverin.   Tutustu Lehtovuoren katoksiin alla olevasta linkistä.

Lisää tuotteesta POLKUPYÖRÄKATOKSET

POLKUPYÖRÄKATOKSET

Suomalainen pyöräkatos – tyyliä käytettävyyden ehdoilla.

Pyöräkatos Viva (Akva/Vivid), yksipuolinen

Pyöräkatos Viva (Akva/Vivid), yksipuolinen

Yksipuolinen malli ViVa-pyöräkatoksesta edustaa modernia, hillittyä tyyliä. V...

Lue lisää

Pyöräkatos Viva (Akva/Vivid), kaksipuoleinen

Pyöräkatos Viva (Akva/Vivid), kaksipuoleinen

Kaksipuolinen malli ViVa-pyöräkatoksesta edustaa modernia, hillittyä tyyliä. ...

Lue lisää

Vario-polkupyöräkatos, 1 puoleinen

Vario-polkupyöräkatos, 1 puoleinen

Vario 1:ssä on 2,5 metriä syvä ja neljä metriä leveä kate, joka suojaa kahdek...

Lue lisää

Avara Basic-pyöräkatos tuo tilan tuntua

Avara Basic-pyöräkatos tuo tilan tuntua

Basic-pyöräkatoksista on helppo yhdistellä monimuotoisia pyöräparkkeja. Basic...

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

Lue lisää

Prodlib-kirjasto

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän