Vihreämpi vaihtoehto -Hybridimassat

Päivämäärä: 11.10.2022

Viimeisten vuosikymmenten aikana kestävän kehityksen trendi on rantautunut myös rakennusalalle. Lakisääteiset kestävän kehityksen vaatimukset ovat tiukentuneet ja tuotekehityksen suunta on kohti terveydelle vähemmän haitallisia tuotteita. 

Hybridituotteet osana kestävää kehitystä

Hybridimassoja voidaan käyttää samoissa kohteissa kuin perinteisiä tiivistysmassoja tai liimoja. Mitattaessa ympäristöystävällisyyttä tai suorituskykyä, nousevat hybridituotteet kuitenkin omaan luokkaansa. Nykyaikainen hybriditeknologia, jossa yhdistyvät polyureetani- ja silikoniteknologian parhaat ominaisuudet, vakiinnuttaa asemaansa rakennusteollisuudessa. Kun hybrideistä puhutaan osana kestävää kehitystä, on nostettava esille myös niiden suorituskyky. Oikein tiivistetyillä rakenneliittymillä on suuri vaikutus rakennuksien energiatehokkuuteen. Hybridien ominaisuudet, kuten UV-säteilyn- ja säänkestävyys, vaikuttavat suoraan rakennuksien elinkaareen. Siksi hybridimassat ovat oikea valinta suunniteltaessa aikaa kestäviä rakennuksia ja rakenteita.

Kanssasi, kohti vihreämpää tulevaisuutta

Kestävä kehitys on yksi illbruckin ydinarvoista. Tutkimus- ja kehitysosastomme ympäri Eurooppaa ovat keskittäneet fokuksensa vihreämpään hybriditeknologiaan jo useiden vuosien ajan. Tiivistys- ja liimausratkaisuja valmistava CPG Europen tuotemerkki illbruck tarjoaa kattavan valikoima hybridimassoja vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseen.

Lue lisää illbruckin hybriditeknologiasta alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Tremco CPG Finland Oy

Elbphilharmonie

Elbphilharmonie

Hamburg

Hamburgissa sijaitseva yksi maailman suurimmista konserttisaleista.

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Eduskunnan päärakennus

Eduskunnan päärakennus

Korjaus | Helsinki | 125,00 milj €

Eduskuntatalo Helsingin Arkadianmäellä vihittiin käyttöön maaliskuussa 1931, ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän