Viemäriäänien hallinta

Päivämäärä: 21.3.2016

Viemäriäänet vaikuttavat asumismukavuuteen. Geberitillä on tarjota vaihtoehtoja eri kohteisiin ja eri tarpeisiin.

Geberit Silent-PP on virtaus- ja ääniteknisesti optimoitu muhviviemärijärjestelmä, mikä sopii nopeaan, taloudelliseen ja akustisesti optimoituun asentamiseen. Geberit Silent-db20:n putket ja yhteet ovat äänieristykseltään ja hydrauliikaltaan optimoituja ja antavat tehokkaan ratkaisun monien rakennusten viemärijärjestelmäksi. Silent-db20:n valmistuksessa käytetään mineraalivahvistettua PE-muovia, joka lisää putkien ja liittimien painoa vähentäen siten tehokkaasti ominaisvärähtelyä ja siitä aiheutuvaa melua. Äänieristysrivat vähentävät melun syntymistä vaikutusalueilla entisestään. Lisäksi järjestelmäputken seinäkiinnitykseen tarkoitetut kiinnikkeet eristävät viemäröintijärjestelmän akustisesti seinästä ja katosta ja ehkäisevät siten runkoäänen siirtymistä.

Lue lisää eri viemärijärjestelmistäTule mukaan Paloturvallisuus-seminaareihin kuuntelemaan, miten muoviviemäreiden paloturvallisuus ratkaistaan. Geberit Oy on mukana yhteisseminaareissa Paroc Oy Ab:n, Teknos Oy:n ja Hilti (Suomi) Oy:n kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän