Venttiiliteknologian uusi sukupolvi

Päivämäärä: 3.2.2023

BROEN Full Flow -venttiilit tuovat luotettavuutta ja laatua nykyaikaisiin asennuksiin.

Muuttuva maailma asettaa jatkuvasti uusia haasteita taloteknisille järjestelmille. BROEN Full Flow -venttiilit on kehitetty vastaamaan näihin haasteisiin. Palloventtiilin valintaa ei yleensä ajatella merkitykselliseksi kiinteistön energiankulutuksen kannalta, vaikka niillä onkin suuri vaikutus taloteknisten järjestelmien energiatehokkuuteen. BROEN Full Flow -venttiilit valmistetaan täysaukkoisina, jolla minimoidaan venttiilin aiheuttama virtauksen painehäviö. Korkealla karalla varustetut BROEN Full Flow -venttiilit voidaan eristää helposti, nopeasti ja tiiviisti minimoiden putkiston lämpöhäviöt ja kondensoituneen kosteuden pääsy eristeen sisään. Nämä ominaisuudet pienentävät kiinteistön energiankulutusta ja ovat yksi osa tuotevalintaprosessia, jolla kiinteistön ympäristövaikutukset minimoidaan.

BROEN Full Flow -venttiilit ovat nyt saatavilla perinteisen L-kahvan lisäksi myös vaihde- tai T-kahvalla varustettuina. Kaikki kolme kahvavaihtoehtoa ovat ergonomisia ja niihin on mahdollista kiinnittää merkintälipuke helpottamaan putkilinjojen tunnistamista. T-kahva sopii erityisesti ahtaisiin paikkoihin, joissa vakiokahvan käyttäminen on hankalaa. Vaihdekahva tarjoaa useita etuja: venttiilin pehmeä avautuminen estää paineiskuja, vaihde mahdollistaa venttiilin avaamisen vähäisellä voimalla ja vaihde mahdollistaa jopa vuosia käyttämättömänä olleen, jumiutuneen venttiilin avaamisen helposti. Kaikki Broen Full Flow -venttiilien kahvat voidaan asentaa tai poistaa ilman työkaluja ja kahva on mahdollista vaihtaa toisenlaiseen myös jälkikäteen.

BROEN Full Flow on markkinoiden innovatiivisin ja monipuolisin palloventtiili. Venttiilit valmistetaan Tanskassa patentoidulla täysautomaattisella valmistuslinjastolla sähkösinkitystä ja haponkestävästä teräksestä. BROEN Full Flow -venttiileissä on markkinoiden laajin valikoima liitosvaihtoehtoja: sisäkierre, ulkokierre, pyörivä mutteri, puristusliitos ja näiden yhdistelmät. Kaikki koko- ja liitosvaihtoehdot ovat saatavilla matalalla tai korkealla karalla sekä sähkösinkitystä tai haponkestävästä teräksestä valmistettuna. Uusien kahvavaihtoehtojen myötä erilaisten BROEN Full Flow -venttiilivarianttien määrä nousee yli viiteensataan tehden siitä markkinoiden laajimman palloventtiilisarjan kokoluokassa DN 10–50.

BROEN on tanskalainen venttiilivalmistaja, joka on valmistanut venttiilejä vuodesta 1960 alkaen. BROEN on tunnettu etenkin alkuperäisistä Ballofix-kuulasulkuventtiileistään. Perinteisten Ballofix-kuulasulkujen, uuden BROEN Full Flow -venttiiliperheen ja kaukolämpöön kehitettyjen Ballomax-venttiilien yhdistelmällä BROEN valmistaa nyt palloventtiilejä ko’oissa DN 8–1400.

BROENin Suomen toimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa. Suomessa sinua palvelevat maajohtaja Olli Nummela, aluemyyntipäällikkö Jore Makkonen ja tuotepäällikkö Ville Vasko.

Ota yhteyttä!

Referenssihankkeet Broen Finland

Kaupunkiympäristötalo - KYT

Kaupunkiympäristötalo - KYT

Helsinki

Helsingin kaupunki tilat 1500 työntekijälle. Rakennuttaja: Skanska Talonrak...

Kanavankaiku As Oy Tampereelle

Kanavankaiku As Oy Tampereelle

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Tampere...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän