Värit hehkuvat Pukkilan laatoissa

Päivämäärä: 30.10.2018

Värit hehkuvat Pukkilan uutuuslaatoissa ja tuovat raikkaan tuulahduksen perinteisten värien rinnalle. Laattatrendien avainsanoina ovat nyt kodikkuus, käsityömäisyys ja rustiikkisuus.

Syksyn uutuusvalikoimassa on pirteitä keltaisia, oransseja ja punaisia sekä raikkaita sinisiä ja vihreitä laattoja. Laattojen kokoja on tarjolla monipuolisesti ja monissa uutuuksissa on myös mukavan pieniä kokoja.

Laattojen muodot ovat uusia ja kekseliäitä. Tarjolla on perinteisten neli- ja suorakulmaisten laattojen lisäksi myös viuhkaa ja sipulia muistuttavia laattoja.

Pukkilan keraamiset laatat sopivat kaikkiin kohteisiin niin kodeissa kuin julkisissa rakennuksissakin. Myös vaativampiin kohteisiin, kuten uima-altaisiin ja terasseille löytyvät kestävät ja laadukkaat tuotteet.

Laajaan valikoimaan kuuluvat viimeisimpien trendien mukaiset laatat Euroopasta. Runsaasta kuosien ja värien valikoimasta löytyvät upeat vaihtoehdot erilaisiin sisustustyyleihin.

Yksi syksyn uutuuksista on Art Nouveau -sarja, joka miellyttää ornamenttikuvioiden ystäviä. Laatat ovat rustiikkisia ja sopivat kodikkaisiin sisustuksiin. Sarjassa on kaksitoista yksiväristä laattaa, joiden lämpimät sävyt ovat murrettuja ja maanläheisiä. Sarjassa on myös upeita, nokkelasti suunniteltuja kuviolaattoja, joilla voi muodostaa toinen toistaan hienompia ornamenttipintoja. Kaikki laatat ovat kooltaan 20x20 cm ja ne sopivat seinä- ja lattiapintojen laatoituksiin.

Referenssihankkeet Pukkila Oy Ab

Espoon uusi sairaala

Espoon uusi sairaala

Uudisrakennus | Espoo | 150,00 milj €

Jorvin sairaalan viereen Espooseen rakennetussa kuntoutussairaalassa arkkiteh...

HOAS Jätkäsaari

HOAS Jätkäsaari

Uudisrakennus | Helsinki | 12,00 milj €

Syksyllä 2012 Jätkäsaareen valmistuva 206 asunnon opiskelija-asuintalo on opi...

Saunalahden koulu

Saunalahden koulu

Uudisrakennus | Espoo | 27,00 milj €

Espoon Saunalahti on voimakkaasti kasvava asuinalue Kirkkonummen rajan tuntum...

Samppalinnan maauimalan peruskorjaus

Samppalinnan maauimalan peruskorjaus

Korjaus | Turku | 7,75 milj €

Arkkitehti Abel Sandelinin suunnittelema Turun Samppalinnan maauimala on rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje